Moje prednosti

Predanost delu in ljubezen do fotografije

Pri vsakem delu je pomembno, da ga opravljamo z veseljem, le tako smo mu lahko 100% predani in ga posledično tudi uspešno opravljamo. Zame je fotografija več kot delo, zame je to način izražanja. Ko ostanem brez besed lahko svoje misli vedno prikažem skozi objektiv!

Prilagodljivost

Za pravo stranko imam vedno pravo ponudbo. Če v ponudbi ne najdete kar vi potrebujete, mi opišite svoje želje in sestavil bom ponudbo, ki bo ravno prava za vas.

Fotoknjiga

V paketu celodnevnega fotografiranja je fotoknjiga že vključena, ker sam dajem velik poudarek na tiskanih fotografijah. Fotoknjiga bo prav tako vse najpomembnejše fotografije vašega poročnega dne povezala v celoto.

Fotografska širina

Za fotografa je pomembno, da se znajde v vsaki dani situaciji. Sam sem to pridobil z delom na različnih fotografskih področjih: športni fotograf, dokumentarni fotograf, delo v studiu (kjer fotografiram od portretov do hrane in izdelke za maloprodajo) in seveda na porokah.

Na vaš poročni dan bom za vas več kot fotograf

Zame je najpomembnejše, da ste na dan, ki ga pričakujete celo življenje, sproščeni in lahko v njem uživate. Zato bova z asistentom na poročni dan pomagala z znanjem in nasveti, ki sva si jih s preteklim delom pridobila.