Poročni fotografi smo poleg fotografiranja porok predvsem družinski fotografi in tako z veseljem organiziramo tudi vsakoletno božično fotografiranje.

Bozicno-fotografiranje-2020-2

BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE

Božično fotografiranje naznanja, da se bliža najlepši čas v letu. Praznični čas, ki v nas prebudi veselje in srečo, čas v katerem smo še več s svojo družino kot drugače. Seveda pa bi vse te vesele trenutke delili tudi s svojimi najdražjimi. Kako bolje to storiti kot s pristno božično voščilnico na kateri bodo vaši otroci na božični fotografiji nasmejani in srečni pomahali babicam, dedkom, tetam, stricem ter vsem svojim prijateljem?

TERMIN BOŽIČNEGA FOTOGRAFIRANJA SI REZERVIRAJTE S SPODNJIM OBRAZCEM

BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE V STILU LESENE KOČE

SCENA BELI BOŽIČ

Nekaj fotografij iz božičnega fotografiranja v letu 2020. Letos pripravljam novo sceno za fotografiranje, ki vam jo predstavljam v videu pod spodnjim setom božičnih fotografij.

BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE 2021

Letos sem se odločil, da vam poskusim prikazati kako je nastajala letošnja scena za božično fotografiranje. Vsekakor poskušam vsako leto spremeniti ali dopolniti sceno tako, da je fotografiranje zanimivo tudi za vse družine, ki se vsako leto vračate v moj studio na božično fotografiranje.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O BOŽIČNEM FOTOGRAFIRANJU

Bozicno-fotografiranje-002

Fotografiranje se bo izvedlo  v fotografskem studiu na naslovu Orehovica 1a, 1411 Izlake. To je natančno 5 minut vožnje, ko na izhodu Trojane zapustite avtocesto.

Neposredno ob studiu imate možnost brezplačnega parkiranja.

V Orehovici imam tako kot lani postavljeno sceno v stilu lesene koče. Medtem, ko je v Ljubljani bila scena beli božič.

Termini božičnega fotografiranja v letu 2021:

NOVEMBER:

nedelja 21.11.2021 (Ljubljana)

sobota 27.11.2021

nedelja 28.11.2021

DECEMBER:
petek 3.12.2021

sobota 4.12.2021

nedelja 5.12.2021

sobota 11.12.2021

nedelja 12.12.2021

sobota 18.12.2021

nedelja 19.12.2021

četrtek 23.12.2021

Ure, ki jih lahko izbirate: vsaka polna ura od 10:00 do 18:00

Rezervacije so možne preko maila info@goranvk-wedding.com ali spodnjega obrazca. Zaželjeno je, da pridete na fotografiranje v skupinah, ki niso večje kot štiri osebe.

Vaša investicija v nepozabne božične spomine je 70€. V to je všteto:

  • 30 minut fotografiranja
  • 15 digitalnih fotografij
  • 5 natisnjenih fotografij
 

Seveda boste ob tem imeli možnost naročiti tudi unikatne voščilnice ter ostale tiskane produkte, s katerimi boste lahko razveselili svoje najdražje.

  • Pačilo se izvede po predračunu najmanj en dan pred fotografiranjem.

Ne veste kaj bi svojim najdražjim podarili za letošnje praznike? Mogoče je ravno darilni bon za čarobno božično fotografiranje prava izbira! Kontaktirajte me na mail info@goranvk-wedding.com in pripravil vam bom darilni bon!

V studiu imam za vaše najmanjše pripravljeni nekaj rekvizitov in tudi kakšen kos oblačila. Vsekakor pa predlagam, da sami razmislite kako bi se oblekli za božično fotografiranje in se poskusite barvno uskladiti. Recimo rdeča in bela sta klasični božični barvi. Kar pa ne pomeni, da sami ne smete biti tudi bolj drzni pri izbiri barv.

SAMO ŠE

DNI
UR
MINUT
SEKUND
BOŽIČNA FOTOGRAFIRANJA 2021 SO SE ZAČELA!!!

DO NASLEDNJEGA BOŽIČNEGA FOTOGRAFIRANJA V LETU 2021

TERMIN BOŽIČNEGA FOTOGRAFIRANJA SI REZERVIRAJTE S SPODNJIM OBRAZCEM