Poročni fotografi smo poleg fotografiranja porok predvsem družinski fotografi in tako z veseljem organiziram tudi vsakoletno božično fotografiranje.

bozicno-fotografiranje-2022-gvkw

BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE

Božično fotografiranje naznanja, da se bliža najlepši čas v letu. Praznični čas, ki v nas prebudi veselje in srečo, čas v katerem smo še več s svojo družino kot drugače. Seveda pa bi vse te vesele trenutke delili tudi s svojimi najdražjimi. Kako bolje to storiti kot s pristno božično voščilnico na kateri bodo vaši otroci na božični fotografiji nasmejani in srečni pomahali babicam, dedkom, tetam, stricem ter vsem svojim prijateljem?

DO NASLEDNJEGA BOŽIČNEGA FOTOGRAFIRANJA V LETU 2022 JE SAMO ŠE

DNI
UR
MINUT
SEKUND
BOŽIČNA FOTOGRAFIRANJA 2022 SO SE ZAČELA!!!

REZERVIRAJTE SI SVOJ TERMIN BOŽIČNEGA FOTOGRAFIRANJA

TERMIN BOŽIČNEGA FOTOGRAFIRANJA SI REZERVIRAJTE S KLIKOM NA GUMB IZBERITE MOŽNOSTI (pod fotografijo)

BOŽIČNA SCENA V LETU 2022

V letu 2022 sem se tako kot vsako leto prej odločil, da bom postavil novo božično sceno. Letos sem se res potrudil in naredil kar se, da drugačno sceno od tistih iz lanskih let. Vsekakor je ta scena bolj umirjena in elegantna. Sem pa zopet poskrbel, da je dosti majhnih kotičkov znotraj scene, da bomo lahko otroke fotografirali v različnih kadrih. V spodnjih nekaj fotografijah lahko vidite izgled božične scene v letu 2022!

Nekaj fotografij iz božičnega fotografiranja v letu 2020 in 2021.

BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE V STILU LESENE KOČE

SCENA BELI BOŽIČ

BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE 2022

Letos sem se odločil, da vam poskusim prikazati kako je nastajala scena za božično fotografiranje. Vsekakor poskušam vsako leto spremeniti ali dopolniti sceno tako, da je fotografiranje zanimivo tudi za vse družine, ki se vsako leto vračate v moj studio na božično fotografiranje. Uživajte v ogledu kratkega videa!

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O BOŽIČNEM FOTOGRAFIRANJU

bozicno-fotografiranje-2022-gvkw-003

Fotografiranje se bo izvedlo  v fotografskem studiu na naslovu Orehovica 1a, 1411 Izlake. To je natančno 5 minut vožnje, ko na izhodu Trojane zapustite avtocesto.

Neposredno ob studiu imate možnost brezplačnega parkiranja.

Scena božičnega fotografiranja v letu 2022 je klasična božična dnevna soba.

Termini božičnega fotografiranja v letu 2022:

letos lahko termine izbirate kar zgoraj na produktu, kjer najprej izberete datum in nato še uro. Na izbiro pa imate datume od 2.11.2022 do 23.12.2022 in ure od 9:00 do 20:00.

Rezervacije so možne preko izbire produkta BOŽIČNO FOTOGRAFIRANJE malce višje na strani. Zaželeno je, da pridete na fotografiranje v skupinah, ki niso večje kot pet oseb.

Vaša investicija v nepozabne božične spomine je 90€. V to je všteto:

  • 30 minut fotografiranja
  • minimalno 30 digitalnih fotografij
  • 5 natisnjenih fotografij
 

Seveda boste ob tem imeli možnost naročiti tudi unikatne voščilnice, koledarje ter ostale tiskane produkte, s katerimi boste lahko razveselili svoje najdražje.

  • Pačilo se lahko izvede s kreditno kartico, paypalom ali po predračunu najmanj en dan pred fotografiranjem.

Ne veste kaj bi svojim najdražjim podarili za letošnje praznike? Mogoče je ravno darilni bon za čarobno božično fotografiranje prava izbira! Kontaktirajte me na mail info@goranvk-wedding.com in pripravil vam bom darilni bon!

V studiu imam za vaše najmanjše pripravljeni nekaj rekvizitov in tudi kakšen kos oblačila. Vsekakor pa predlagam, da sami razmislite kako bi se oblekli za božično fotografiranje in se poskusite barvno uskladiti. Recimo rdeča in bela sta klasični božični barvi. Kar pa ne pomeni, da sami ne smete biti tudi bolj drzni pri izbiri barv.