DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Družinsko fotografiranje v naravi

Fotografiranje pri vas doma

Fotografiranje v studiu

Naročite lahko tudi darilne bone

Sproščeno fotografiranje

Na voljo imate 3 pakete

Dosegljiv po celotni Sloveniji

Galerija družinskih fotografij

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE KOT NAJLEPŠA IZKUŠNjA ZA OTROKE

Družinsko fotografiranje mora biti veselo, čustveno polno energije in sreče. Tako ga bodo otroci doživeli kot pozitivno izkušnjo.

Če se spomnimo svojih najlepših otroških spominov so v večini povezani s preprostimi dogodki. Smešni dogodki, ko je kdo padel v vodo ali se zvrnil skozi stol, nam ostanejo v spominu. Zato moramo poskusiti tudi našim otrokom pričarati takšne izkušnje, ki jim bodo ostale v spominu še dolga leta.

Družinsko fotografiranje zna biti za koga stresno in neprijetno, ker ne veste kako bi se oblekli, kako boste pozirali, kako se bodo otroci odzvali na novo okolje itd… Če ste to vi, se ustavite in zadihajte! Vi morate poskrbeti le za to, da meni poveste svoje želje in da otrokom že pred odhodom predstavite fotografiranje kot zanimiv dogodek ali izlet. Skupaj se bomo dogovorili, kaj je najbolje obleči v katerem letnem času.

PREDNOSTI DRUŽINSKEGA FOTOGRAFIRANJA Z MENOJ:

Na fotografiranju pa bo vaša naloga, da boste poleg mene animirali svoje otroke in se igrali z njimi. Kmalu bomo dosegli, da boste vsi pozabili na prisotnost fotoaparata in takrat boste sproščeni in nasmejani.

Le nekaj dni za zabavnim fotografiranjem pa boste dobili najboljše družinske fotografije v vašem življenju!

Družinsko fotografiranje lahko rezervirate preko obrazca

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

druzinsko-fotografiranje-gvkw-34

INVESTICIJA V DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Investicija v družinsko fotografiranje naj bo investicija v vaše spomine!

Ravno zato ker sem z leti spoznal veliko različnih družin z različnimi željami sem se odločil, da se stavim tri pakete družinskega fotografiranja. Vaša investicija v fotografiranje bo od 120€ do 320€.

MAJHEN

paket družinskega fotografiranja
120
 • 45 minut fotografiranja
 • 20 digitalnih fotografij
 • spletna galerija
 • 20 natisnjenih fotografij

SREDNJI

paket družinskega fotografiranja
190
 • 90 minut fotografiranja
 • potni stroški po Sloveniji
 • 45 digitalnih fotografij
 • spletna galerija
 • 20 natisnjenih fotografij
popularno

VELIK

paket družinskega fotografiranja
320
 • 180 minut fotografiranja
 • potni stroški po Sloveniji
 • 100 digitalnih fotografij
 • spletna galerija
 • 20 natisnjenih fotografij po vaši želji
 • Fotoknjiga 20 x 15 cm (18 strani)

Več o paketih in cenah pa v ceniku družinskega fotografiranja.

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE V NARAVI

V naravi se vsi počutimo prijetno. Narava nam daje novo energijo in nas osrečuje. Zato je fotografiranje v naravi najbolj pogosto, ker tukaj res ni težko animirati otrok. Kot naravo lahko uporabimo kar mestni park ali pa se dobimo, kje na osamljenih travnikih, v gozdu, ob potočku ali reki… Možnosti je nešteto, izbira pa je popolnoma vaša. Mogoče najdete zanimivo idejo za družinsko fotografiranje v naravi tudi v blog zapisu o poroki na prostem.

Druzinsko-fotografiranje-v-naravi

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE V STUDIU

V mojem studiu bo dobro poskrbljeno tako za starše kot tudi za otroke. Poleg fotografskega platna imam tudi kotiček, kjer se lahko posedemo in pogovorimo oziroma, kjer lahko počakajo tisti člani družine, ki se v določenem času ne fotografirajo. Odvisno od letnega časa in časa v dnevu, lahko delam kar z naravno svetlobo v nasprotnem primeru pa ustvarjam s studijskimi bliskavicami in lučmi.

fotografiranje-druzine-v-studiu

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE PRI VAS DOMA

Če imate željo in primerno fotografsko kuliso kar doma, se lahko družinsko fotografirate tudi kar v svojem domu. Včasih so otroci veliko bolj sprošeni in pogumni, ko so na “svojem teritoriju”. 😀

Ravno zato se z veseljem odzovem tudi na vsako povabilo na družinsko fotografiranje v vaš dom. Predhodno se bomo dogovorili, kakšne so vaše želje in pričakovanja. Na podlagi tega se bom odločil, kaj vse bom prinesel s seboj na fotografiranje.

druzinsko-slikanje-doma

NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE

Nosečniško fotografiranje je vsaj pri prvi nosečnosti nekakšen uvod v družino in družinska fotografiranja. To je čas, ko bodoča mamica kar žari in ko sta oba v velikem pričakovanju. Zato je to popoln čas za fotografiranje, ki bo vse vajine občutke shranilo v fotografijah za vedno. Seveda, so na nosečniško fotografiranje vabljeni tudi vsi bratci in sestrice, ki so polni pričakovanja!

nosecnisko-fotografiranje

FOTOGRAFIRANJE NOVOROJENČKA - DOJENČKA

Kako lepi so, ko se rodijo. Predvsem pa velikokrat rečemo: kako hitro oz. celo prehitro so odrasli. Fotografiranje novorojenčka je meni eno najljubših fotografskih opravil. Niti približno ni lahko, še pri najinem Lanu sva se z Laro kar lovila.

Zato si za takšna fotografiranja vedno vzamem dosti časa. Prav tako se prej slišimo in se dogovorimo ali je bolj praktično, da pridete k meni ali da jaz pridem k vam domov za fotografiranje novega družinskega člana.  

druzinsko-fotografiranje-novorojencek-(2)

TEMATSKA IN PRAZNIČNA FOTOGRAFIRANJA

Božično, halloween, pustno in še in še jih je. Ogromno je praznikov in običajev, ki jih naši otroci naravnost obožujejo in komaj čakajo, da se našemijo v svoje najljubše junake. No, da o božiču in božičnem fotografiranju sploh ne govorim. Na takšnih fotografiranjih so otroci res navdušeni in pripravljeni za sodelovanje bolj kot kadarkoli!

druzinsko-fotografiranje-lan

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA O DRUŽINSKEM FOTOGRAFIRANJU

Kot sem omenil zgoraj lahko družinsko fotografiranje izpeljemo v naravi, v studiu in tudi pri vas doma.

Če imate idejo, da bi se poročili v naravi in ne veste katera lokacija bi ustrezala vaši družini si lahko pogledate tudi poročne lokacije in preko teh dobite idejo za družinsko fotografiranje.

Družinsko fotografiranje traja najmanj 45 minut. Na voljo imate tri pakete in glede na izbiro paketa boste poleg ostalih stvari določili tudi dolžino fotografiranja.

Če se odločite za majhen paket družinskega fotografiranja dobite 20 fotografij. V paketu srednji jih dobite 45 in v paketu velik jih dobite 100.

Tukaj lahko vidite kaj vse še zajemajo paketi družinskega fotografiranja: CENIK DRUŽINSKEGA FOTOGRAFIRANJA

Fotografije prejmete najkasneje v enem tednu. V večini primerov pa uspem fotografije izbrati in skrbno obdelati že v treh dneh!

Seveda! Otroci nam zaupajo, otroci nam verjamejo zato jih moramo usmerjati in včasih voditi. Torej predlagam, da pred samim fotografiranjem otroku že doma razložite, da se bomo imeli fino, da se bomo smejali, plesali in uživali. Če bo potrebno bo na samem fotografiranju res več takšnih aktivnosti kot dejanskega fotografiranja. Jaz pa bom prevzel odgovornost, da bom vmes lovil spontane trenutke. Konec koncev pa bo zadovoljnega otroka tudi lažje prepričati, da za tistih 10 mirujočih fotografij pogleda v kamero in se nasmeji.

Med družinskim fotografiranjem najraje vzpostavim pozitivno ozračje in tako poskrbim, da pozabite na prisotnost fotoaparata. Saj veste, da so nam vsem bolj vešč tiste spontane fotografije, če pa izkušen fotograf naredi spontane fotografije je zadovoljstvo neizbežno. Poleg tega pa v takšnem vzdušju potem lažje sprejmete kakšen nasvet kako se postaviti, da bo fotografija še boljša.

fotografiranje-druzine

GALERIJA DRUŽINSKIH FOTOGRAFIJ

S pritiskom na spodnjo fotografijo lahko pogledate tudi bolj obširno galerijo mojih preteklih družinskih fotografiranj. Če so vas moje fotografije navdušile si lahko s pomočjo obrazca spodaj rezervirate svoj termin za družinsko fotografiranje.

Če imate še kakšno vprašanje ali bi želeli rezervirati termin za družinsko fotografiranje mi lahko pišete preko spodnjega obrazca 👇

Na mojem poročnem blogu poleg fotografiranja družin najdete tudi spontano poročno fotografiranje in najlepše galerije poročnih fotografiranj. Našli boste tudi dosti nasvetov za organiziranje poroke, ki jih pišem po svojih šestih letih kot poročni fotograf. Če ste pa že pogledali vse omenjeno in se v prihodnosti poročite vas vabim na cenik poročnega fotografiranja.

Družinsko fotografiranje lahko rezervirate tudi preko obrazca