FOTOGRAFIRANJE DRUŽIN

Fotografiranje družin v naravi ali studiu mora biti sproščeno, lahkotno, zabavno, polno smeha in veselja! Zavedam se, da otroci potrebujejo svoj čas preden se sprostijo in se popolnoma prepustijo novemu okolju in situaciji, v kateri se znajdejo. Ravno zato se najprej predstavim in povežem z otroci s pomočjo igre in smeha ter šele nato začnemo s fotografiranjem vaše družine. 

Pot do velike in vesele družine se začne z ljubeznijo. Ravno zato se tudi sam veselim vseh fotografiranj na poti do vaše srečne družine. Naj bo to fotografiranje para, nosečniško fotografiranje, fotografiranje novorojenčka ali pa družinsko fotografiranje, jaz se veselim vsakega vašega klica ali sporočila. Če pa želite pregledati ponudbo še preden me kontaktirate pa to lahko storite TUKAJ.

fotografiranje-druzin

FOTOGRAFIRANJE DRUŽINE NAJ BO VESEL DRUŽINSKI DOGODEK

fotografiranje-druzin-slovenija
fotografiranje-druzin-gvkw

Otroci potrebujejo malo več časa, da se privadijo na novo okolje in nove osebe okoli njih. Zato je dobro upoštevati dva napotka, ki bosta v veliko pomoč pri tem, da bomo skupaj naredili fotografiranje vaše družine kot dogodek, ki se ga bodo otroci radi spominjali.

– še preden se odpravite na fotografiranje se z otroci pogovorite in jim dan predstavite kot veselo in igrivo izkušnjo

– na fotografiranje družine pridite pravočasno, da ne bo zaradi časovne omejitve nepotreben pritisk, ki ga bodo otroci še veliko bolj čutili

Jaz pa bom poskrbel, da se bom najprej posvetil vašim najmlajšim in se z njimi malce igral, pogovorili ali jim pač pokazal kako fotografiram in tako pridobil njihovo zaupanje. Ko se enkrat povežemo pa nihče od vas več ne bo razmišljal o tem, da imam jaz pri sebi fotoaparat. Tako boste sproščeni tudi, če vas bom malce usmerjal in poziral, da boste na koncu dobili res popolne družinske fotografije!

GALERIJA FOTOGRAFIJ

Fotografiranje družin mi je še toliko bolj v veselje in čast odkar imava z Laro sina Lana. Lan me je čez noč naučil ogromno o pristopu in delu z otroci. Prav tako tudi sam sedaj bolje razumem želje in poglede staršev ter zato še bolje izpolnim želje vsake družine. Midva najine spomine najraje shraniva v obliki letnih fotoknjig zato se to možnost dodal tudi za vse, ki se fotografirate pri meni.

Zelo vesel sem, da ste me vi moji poročni pari prepričali, da naj ne zaključim z vami kot poročni fotograf ampak naj vas spremljam še naprej na vaši družinski poti tudi kot družinski fotograf.

Pišite za personalizirano ponudbo!