NOSEČNIŠKO FOTOGRAFIRANJE ZA BREZČASNE DRUŽINSKE SPOMINE

Zakaj je nosečniško fotografiranje pomembno za vašo družino?

Nemalokrat med ustvarjanjem naše prihodnosti pozabimo na preteklost! Še preden se boste zavedali bo nosečnost zaključena in rojen bo nov član vaše družine. Čez leta se vam bo zdelo, da je tudi odraščanje minilo v trenutku. Dan, ko se otroci podajajo na svoje dogodivščine bo prišel prehitro. Kaj pa bo ostalo v vaših spominih? Močno upam da:

nosecnisko-druzinsko-fotografiranje (1)

FOTOGRAFIJE, ki bodo tudi čez desetletja na vaš obraz priklicale solze sreče!

Čas hitro mineva in spomini prehitro zbledijo fotografije pa ostanejo z vami za vedno. Dovolite mi, da ujamem vaše spomine!

Goran Vadlja K.

Unikatna izkušnja in večni spomini na nosečnost

Nosečnost je poseben čas v vaših življenjih. Neglede na to kako se pripravljate, koliko preberete in koliko slišite o nosečnosti, še vseeno je to čas v katerem je celotna družina na preizkušnji. Ravno zato poskrbim, da je nosečniško fotografiranje z menoj prijetna izkušnja, ki je prilagojena vaši družini.

Nekateri imate raje hribe – nekateri morje; nekateri imate raje naravo – spet drugim mesto; nekateri se boste fotografirali na popularnih lokacijah – drugi imate raje intimne izkušnje; nekateri boste raje na odprem – medtem ko boste drugi raje v studiu! Za vsako družino imam posluh in najlepša izkušnja moje kariere so vaša sporočila po končanih fotografiranjih. 🧡

zahvalno-pismo-nosecnisko-fotografiranje

Pripravil sem tudi nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri pripravi na nosečniško fotografiranje! Še prej pa vam povem o paketih in ceni nosečniškega fotografiranja.

Cena nosečniškega fotografiranja

Cena fotografiranja je odvisna od vaših želja. Neglede na to za kateri paket se odločite boste dobili vse moje znanje in kreativnost predvsem pa mojo 100% predanost.

Sestavil sem tri pakete, ki so enaki za nosečniško kot tudi družinsko fotografiranje. Majhen, srednji in velik paket se razlikujejo predvsem po času, ki ga bomo preživeli skupaj. Vaša investicija bo od 120€ do 320€ odvisno od vaših želja! Sem pa v velikem paketu pripravil prav posebno presenečenje. 🧡

Kaj natančno vsebuje kateri paket pa lahko preverite v ceniku nosečniškega in družinskega fotografiranja.

Investicija v fotografiranje je investicija prihodnosti za preteklost.

Goran Vadlja K.
Nosecnisko fotografiranje v Logarski dolini 021

Datume za nosečniško fotografiranje je najbolje rezervirati pravočasno. Saj si ne želita priti prehitro, ko se trebušček še ne bo poznal in nikakor ne prepozno, ker takrat bomo že fotografirali vajinega novorojenčka.

Boni za nosečniško fotografiranje

Si lahko zamislite lepše darilo kot večne spomine na svojo družino? Če bi želeli podariti bom za nosečniško fotografiranje vam lahko pripravim tudi tega. Vse podatke boste našli v ceniku nosečniškega in družinskega fotografiranja.

Kdaj na nosečniško fotografiranje

Za nosečniško fotografiranje predlagam čas od 29. do 35. tedna. V tem času je trebuh že dovolj viden in tako boste največ odnesli od fotografiranja. Vsekakor pa je bolj tvegano čakati bližje 36. tednu, ker se rok za porod že tako približuje, da se verjetno tudi ne boste upali več peljati na vsako lokacijo.

Torej najbolje je, da razmislite kaj vam najbolj odgovarja in kdaj bo bodoča mamica najbolj sproščena!

nosecnisko-fotografiranje

Lokacije za nosečniško fotografiranje

Imamo srečo, da živimo v Sloveniji kjer imamo res veliko prijetnih in raznolikih naravnih danosti. Izbiramo lahko med najlepšimi pokrajinami na svetu, ki je vsaka po svoje posebna:

Kolikor je različnih družin in nosečnic toliko je tudi različnih fotografskih lokacij. Zato se z vašo družino z veseljem peljem kamorkoli. Samo, da bomo naredili fotografije na katere bom jaz ponosen in katere bodo prinesle veselje v vašo družino vsakič ko jih boste znova pogledali!

Narava

Narava nas z lahkoto sprosti in popelje v najlepše fotografske kulise. Če se boste odločili za fotografiranje v naravi se bomo morali dogovoriti še za lokacijo. Lahko se dogovorimo za kakšno lokacijo, ki jo boste izbrali vi in bo v vaši bližini. Ali pa se dogovorimo za nosečniško fotografiranje v enem od Slovenskih naravnih biserov.

Nosecnisko fotografiranje v Logarski dolini 018

Ulice in urbano fotografiranje

Tudi ulice Slovenskih mest so lahko fotogenične in ravno prave za spomine na vaše pričakovanje novega družinskega člana! Če uživata v romantičnih sprehodih po ozkih ulicah Pirana bo mogoče nosečniško fotografiranje tam najboljša izbira!

urbano-nosecnisko-fotografiranje

Pri vas doma

Fotografiranje lahko izpeljemo tudi pri vas doma! Verjamem, da ste najbolj sproščeni v zavetju svojega doma. Ravno zato je lahko to najboljša lokacija za ustvarjanje vaših najlepših spominov iz časa nosečnosti.

Tudi v vašem domu bomo našli zanimive kotičke in igro svetlobe, ki bo najbolje poudarila vašo lepoto v nosečnosti!

Studio

Fotografiranje v studiu lahko razdelim na dva dela. Bolj intimno, prijetno in naravno je vsekakor z naravno svetlobo. Če pa se dogovorimo za termin kasneje v dnevu pa vsekakor tudi bliskavice naredijo svoj čar!

Naravna svetloba v studiu

Fotografiranje v studiu z naravno svetlobo je kar se da sproščeno in prijetno. Tako lahko fotografiram, ker imam celotno steno narejeno iz oken in tako samo z zavesami uravnavam moč in smer svetlobe.

Umetna svetloba v studiu

Če se dogovorimo za termin, ki je kasneje v dnevu pa lahko fotografiram tudi z napredno umetno osvetlitvijo, ki jo imam v studiu. S takšno osvetlitvijo lahko ustvarim tudi zanimive učinke in unikatne fotografije.

studijsko-druzinsko-fotografiranje (4)

Kaj obleči za nosečniško fotografiranje

Barva lahko pomaga narediti dobro fotografijo. Pravila izbira oblačila in barvne kombinacije pa lahko naredi fotografijo popolno.

Druzinsko fotografiranje 010

Izbira nosečniške obleke

Glede izbire oblačil bi se jaz najprej držal merila: “bolj kot je udobno boljše je.” Priznam, da sem o tem prvič zares razmišljal, ko sem fotografiral Laro (mojo punco) ko je bila noseča. Lahko si je zamisliti popoln kos oblačila za letni čas ampak na koncu bo vsaka nosečnica šele v tistih dneh pred fotografiranjem zares začutila kaj ji bo odgovarjalo. Zato težko pišem o natančnih korakih za izbiro obleke za fotografiranje. To pa so kombinacije, ki bodo najbolj izgledale:

Izbira barvne kombinacije oblačil

Barvne so pri fotografiranju zelo pomembne. Pri nosečniškem fotografiranju bi se sam izogibal temnim barvam, preveč močnim barvam in pa oblačil s prevladujočimi vzorci. Raje si izberi barvo oblačila, ki poudarilo nežnost dojenčka, ki ga pričakuješ in seveda trebuh v katerem je zaenkrat še doma. Izbira barv pa je odvisna tudi od:

So pa barve, ki so popolne skupaj in se res splača iz njih sestaviti oblačila za fotografiranje. Lahko jih izbiraš tudi z mislijo na otrokov spol in tako že malce misliš na prihodnost in naslednja fotografiranja ter fotoknjige, ki bodo nastale. V spodnjih preglednici predstavljam najzanimivejše barvne kombinacije:

NEVTRALNE BARVE

ZEMELJSKE BARVE

TOPLE PASTELNE BARVE

HLADNE PASTELNE BARVE

Fotografiranje nosečnice je lahko tudi del družinskega fotografiranja

Druzinsko fotografiranje 007

Če ste že družina in v kratkem pričakujete novega člana lahko povežete nosečniško in družinsko fotografiranje. Zakaj se nebi starejši bratci in sestrice fotografirali z mamico in tako zaokrožili vesel čas pričakovanja.

Pozitivni vidiki združitve obeh fotografiranj:

Kako si lahko rezervirate svoj termin

Svoj termin nosečniškega fotografiranja si lahko rezervirate na strani kontakt.
Vedno se potrudim, da vam na vsakem koraku našega sodelovanja ustrežem, ker dobra energija je zelo pomembna za odlično sodelovanje. Prosim pišite mi pravočasno, da se bomo lahko dogovorili za termin, ki vam bo odgovarjal.

Če vam je lažje pa lahko svoje želje poveste tudi kar po telefonu. Pokličite me na 040220673. Veselim se vašega klica!

FAQ – Odgovori na vaša vprašanja o fotografiranju nosečnic

Koliko časa traja nosečniško fotografiranje?

V resnici je trajanje fotografiranja odvisno od vas. Na voljo imate tri pakete fotografiranja: majhen, srednji in velik. Torej dolžina našega druženja bo odvisna od izbire paketa bo pa od 45 minut in vse do dveh ur!

Ali ponujaš tudi darilne bone?

Seveda! Na voljo imate tudi darilne bone, ki jih najdete v ceniku družinskega fotografiranja.

Nam lahko ti svetuješ če se sami ne moremo odločiti za lokacijo fotografiranja?

Seveda! Z največjim veseljem vam svetujem z vsem svojim znanjem. Glede lokacij fotografiranja vam lahko v telefonskem pogovoru razložim kaj so prednosti določenih lokacij in tako bomo hitro prišli do popolne lokacije za vaše nosečniško fotografiranje.

Kdaj dobimo fotografije?

Fotografije dobite pet dni po fotografiranju. Če se pa odločite še za kakšen dodaten produkt pa tiste pošljem potem naknadno.

Ali lahko pri tebi naročimo fotoknjigo?

Seveda! Imam veliko izbiro pri izdelavi fotoknjig in vam bom z veseljem izdelal takšno, ki bo z vami še dolga leta. V ceniku poročnih fotoknjig lahko vidite veliko podrobnosti. V studiu pa lahko primere fotoknjig in materialov vidite tudi v živo.

Ali lahko pri tebi naročimo tisk večjih fotografij, ki jih bomo lahko obesili na steno?

Seveda! Naročite lahko fotografije velike do 160cm! Prav tako vam jih lahko natisnem na različne materiale: papir, les, kovino, platno….