Intimna poroka v Mariboru

Intimna poroka v Mariboru je bila želja Nine in Jurija. Med študijem v Mariboru sta se spoznala. Zato sta se odločila, da bo ravno to mesto kraj kjer si bosta obljubila večno zvestobo. Odločila sta se, da bosta na poroki sama. Sreča, da se rada fotografirata in sta poleg povabila še mene. Sproščen sprehod smo spremenili v njuno poročno fotografiranje

...Vsako leto več

Zadnja leta se vedno več parov odloča tudi za takšen način poroke. Seveda je v današnjem času vsakemu paru popolnoma prepuščena organizacija njune poroke točno v takšni obliko kot si jo sama želita. Država je pred letom dni odločila, da nevesta in ženin na poroki ne potrebujeta niti prič, torej se lahko danes poročita čisto sama. In zakaj se nebi odločila za takšen korak če vama ne odgovarjajo velike zabave in pritisk ter vse ostalo kar pride s tradicionalno poroko. Sam v obeh načinih vidim prednosti in slabosti. Pri manjši poroki je definitivno prednost, da imata ženin in nevesta čas zase, da se lahko na svoj poročni dan posvetita en drugemu!

...magične poročne fotografije

Prav tako pa lahko tudi malo več časa posvetita poročnemu fotografu. V spodnji galeriji lahko vidite kako krasna zgodba nastane, ko imamo dosti časa. Vmes pozabimo, da smo na poročnem fotografiranju in se vsi tako sprostimo, da nastanejo magične poročne fotografije.

PišitA za personalizirano ponudbo!