poroka na ranč burger veniše

Na Savinjski v objemu narave najdete Ranč Burger Veniše. Pri njih se lahko nadejate izvrstne postrežbe, dobrega ambienta in prijaznega osebja! Poroka na Ranč Burger Veniše je odlična izbira tudi zato ker imajo kapelico kjer se lahko cerkveno poročite. Prav tako pa imajo tudi prekrasen paviljon kjer se lahko poročite pred matičarjem in tako lahko vse poročne dogodke organizirate pri njih. Za konec se dogovorite tudi za rezervacijo sob in svatom omogočite, da bodo lahko cel dan brezskrbno uživali!

...DEŽEVNA POROKA

To je bila moja prva poroka na Ranč Burger Veniše in še megleno deževen dan je bil. Na srečo smo dobili ravno toliko trenutkov prijaznega vremena, da smo lahko izvedli tudi nekaj delov portretnega fotografiranja zunaj. Ker so bili vremenski pogoji posebni sem se odločil tudi za malo bolj posebne fotografske pripomočke. Dimne bakle so se perfektno podale k tej že v osnovi barvno zasnovani poroki. Predvsem pa sta nevesta in ženin uživala v ustvarjanju z njimi! 

...TUDI ZVEČER NISMO OBUPALI

Dež je zvečer zopet začel padati jaz pa sem mladoporočencema obljubil tudi nekaj nočnih fotografij. Seveda nismo obupali ampak smo naše plane nekoliko spremenili. Odločil sem se, da bom dež izkoristil za krasno kuliso in bomo naredili malo drugačne poročne fotografije. V težkih pogojih se pozna razlika med povprečnim in izkušenim poročnim fotografom.

Nina in Dejan:

“Goran se je celo poroko trudil in ne glede na to, da nisva imela ravno perfektnega vremena se nisva niti za trenutek ustrašila, da ne bova imela poročnih fotografij. Za njega ni bil ovira ne dež ne bolj mrzlo vreme. V bistvu je skozi cel poročni dan ohranil mirnost in s smehom tudi težke situacije spremenil v dobre fotografije. S seboj je imel kar nekaj pripomočkov za fotografiranje katerih prej še nisva zasledila. Vesela sva, da sva dobila drugačne poročne fotografije kot sva jih gledala pri ostalih!”

PišitA za personalizirano ponudbo!