POROKA NA TRUBARJEVI DOMAČIJI

Sanja in Sebastijan sta si za svojo poroko izbrala Trubarjevo domačijo. Poroka na Trubarjevi domačiji ima lepe možnosti zaradi svoje umestitve v naravi prav tako reka Rašica doda k res lepemu ambientu. Na dolenjskem nisem imel priložnost fotografirati veliko porok. Tudi zato sem vesel, da sem imel možnost civilno poroko fotografirati na Trubarjevi domačiji. Tukaj smo brez težav našli več različnih scen vse pa so bile na dosegu parih korakov. Tako se tudi nevesta in ženin nista umaknila od svatov za več kot le par minut!

...HITRO SMO SE UJELI

Sanjo in Sebastijana sem spoznal na dogovorjenem sestanku v Ljubljani. Že po prvem sestanku sem dobil občutek, da smo se dobro ujeli in upal se, da se bosta odločila, da bom jaz njun poročni fotograf. Ni dolgo minilo, ko je Sanja sporočila, da nimata več kaj razmišljati in da sta se odločila, da želita, da jaz fotografiram njuno poroko.

...DOBRA VOLJA SE JE NADALJEVLA

Dobra volja, smeh in veselje se je nadaljevalo tudi na njun poročni dan. Že dopoldan, ko sem prišel k njima se je začelo z humorjem. Tako se je nadaljevala cela poroka. Za fotografa je to najlepša možna izkušnja, ker mi res ni bilo treba dosti usmerjati in pozirati. Mladoporočenca sta se zaradi pozitivnega ozračja hitro sprostila in sta v večini sama vodila svoje fotografiranje. Sam sem jima le pomagal s kakšnim nasvetom in med tem lovil vse trenutke, ki so se zgodili!

Ostale poročne zgodbe si lahko pogledate v galeriji porok!

Pišite za personalizirano ponudbo!