Poroka na velenjskem gradu

Valentina in Mitja sta se odločila za poroko na Velenjskem gradu po tem ko sta ugotovila, da njuna želja, da bi se poročila na Islandiji ne bo realizirana. Druga izbira je bil eden od gradov v Sloveniji in pristala sta v mojem domačem mestu Velenju, kar je pomenilo, da sem ju lahko peljala na več lokacij, ki sem jih že imel možnost testirat.

... ZNANI KRAJI NA NEZNAN NAČIN

Tudi kraj, ki smo ga videi že tisočkrat lahko pogledamo z drugimi očmi. Dogovorili smo se, da po civilni poroki na Velenjske gradu večino poročnega fotografiranja izpeljemo na Velenjskem jezeru. Predlagal sem, da namesto samega jezera, ki bi izpadel že malo klišejski izberemo hribček v neposredni bližini jezera. Kot naročeno na vrhu tega hribčka stoji tudi zelo fotogenično drevo, ki smo ga vključili v naše fotografiranje.

...ZAKLJUČEK NA DVORCU GUTENBUCHEL

Fotografiranje pa smo zaključili na dvorcu Gutenbuchel, ki je pa sam po sebi res odlična izbira za kakršno koli fotografiranje. Dvorec, ki stoji v Šoštanju sem spoznal pred nekaj leti, ko mi ga je predstavila njegova skrbnica Mateja Kumer. Res je žalostno koliko takšnih kulturnih spomenikov v Sloveniji zaradi zmede v sistemu sameva. Je pa sreča, da dvorec Gutenbuchel ima okoli sebe ljudi, ki skrbijo, da bo preživel dokler se odgovorne ustanove ne odločijo kaj z njim. Verjetno je ravno zaradi, prepleta današnjega dogajanja in zgodovine, energija okoli dvorca tako močna, da se nekateri tja vedno vračamo. Sam vedno uživam v raziskovanju dvorca in njegove okolice in ravno zato je to popolna lokacija za poročnega fotografa.

Tudi vi si lahko organizirate poroko na dvorcu Gutenbuchel.

PišitA za personalizirano ponudbo!