POROKA V HOTELU DRAŠ

Poroka v hotelu Draš je bila za Nastasijo in Vesota najsrečnejši dan v njunih življenjih. V hotelu so se res potrudili in naredili vse za to, da sta lahko mladoporočenca s svati brezskrbno uživala v kulinaričnih dobrotah, ki so jih pripravili.

...POROKA POD POHORJEM

Hotel Draš najdemo takoj pod Pohorjem in je lepo umeščen v naravo v neposredni bližini štajerske prestolnice. Moram priznati, da hotela Draš do tega trenutka še nisem poznal in da sem bil pozitivno presenečen. Za poroke imajo rezervirano dvorano v najvišjem nadstropju hotela. To omogoča ravno pravo distanco od vsakodnevnega dogajanja v hotelu in intimo, ki jo vsaka poroka potrebuje. Prav tako lahko samo v presežnikih govorim tudi ko omenjam uslužbence in hrano, ki so jo postregli.

 

...POROKA V PRAVOSLAVNI CERKVI

Nastasija in Veso sta se poročila pravoslavno. To je bila zame še ena od novosti na moji poti poročnega fotografiranja. Prav obožujem takšne trenutke, ko se znajdem v neznanem, ko se moram hitro privaditi in priučiti. Potek cerkvene poroke je bil konkretno drugačen od tega, kar sem navajen iz tipičnih slovenskih porok. Tudi zaradi tega mi je ta poroka ostala v spominu, kot ena od zanimivih stopničk v moji karieri.

...INDIVIDUALNO POROČNO FOTOGRAFIRANJE

Individualno fotografiranje smo speljali na dvorcu v bližini hotela Draš. Tokrat sta nevesta in ženin že pred poroko prevzela celotno organizacijo fotografiranja in si izbrala lokacijo in prinesla kar nekaj dodatkov za fotografiranje tako, da sem kot poročni fotograf tokrat čisto zares samo fotografiral. Ostalo nam je le še uživanje v naravi in zabava pred objektivom. Nato pa smo se odpravili v hotel kjer je že bila pripravljena pogostitev in vse potrebno za odličen poročni žur!

PišitA za personalizirano ponudbo!