POROKA V HOTELU PLESNIK

Poroka v hotelu Plesnik bila ena najboljši izkušenj zame. Jana in Jan sta bi fenomenalna, sproščena, nasmejana. Prav tako pa so v hotelu Pesnik poskrbeli za vse: krasen ambient, dobro postrežbo, še boljšo hrano in pa seveda najlepši razgled daleč naokoli! Kot poročni fotograf sem tu resnično užival.

...V OBJEMU NARAVE

Poroka v objemu neokrnjene narave in najlepših gora na svetu je vse kar si lahko ljubitelj narave želi. Ko k temu dodaš še najboljši butični hotel na svetu pa dobiš popolno kombinacijo narave in zabave. Hotel Plesnik leži v samem srcu Logarske doline in omogoča tako poročno pogostitev, poročno zabavo kot tudi prenočišča za svate! Torej ni izgovora, da pri njih nebi užival vsak, ki si tega želi.

...FOTOGRAFSKE SANJE: POROKA V HOTELU PLESNIK

Veseli me, da sta Jana in Jan ljubitelja narave in da sta mi dovolila, da sem ju popeljal na travnik pred hotelom. Na tako krasni lokaciji res ni težko najti lepih kadrov in izpolniti pričakovanj neveste in ženina! To je bila zame krasna izkušnja in uresničitev mojih fotografskih sanj. Logarska dolina je prav poseben kraj na našem planetu in verjamem, da vsakomur, ki je že bil tukaj ostala v spominu za vedno. Prostranost, slapovi, svež zrak in prijazni domačini so le nekatere stvari, ki nam jih v naših vsakodnevnih življenjih primanjkuje. Ko pa lahko vse to povežeš v svoj poročni dan dobiš popolno poroko v hotelu Plesnik. Uživajte v spodnjih poročnih fotografijah.

Ostale poročne zgodbe si poglejte v galeriji porok!

Pišite za personalizirano ponudbo!