Poroka v kranjski gori

Poroka v Kranjski Gori je bila polna presenečenj. Ker sta si Lucija in Samo želela fotografij ob jezeru Jasna, ki v tem času zna biti turistično oblegan, smo se dogovorili, da se dobimo že zgodaj zjutraj. Seveda pa nas je preseneti naliv. Zato smo se odločili, da bomo fotografiranje prestavili na čas po poročnem obredu in še sreča, da se je odvilo tako. Tako lepe kulise kot smo jo dobili v tem dnevu si lahko le želimo!

...FOTOGRAFOVI NAČRTI

Da smo se iz savinjske odpravili že okoli pete ure zjutraj je bila moja ideja. Ideja je bila, da smo na jezeru Jasna že pred turisti in še preden se skrijejo prelepe meglice, ki se naredijo okoli jezera. Na srečo sta mi Lucija in Samo zaupala in se strinjala z mojim predlogom. Pa priznam, da verjetno to ni najbolj normalna ura za poročno fotografiranje.

...SPREMEMBA NAČRTOV

Kar je večja ironija od tega, da smo vstali res zgodaj in se odpravili na poroko v Kranjski Gori je to, da smo ob prihodu na gorenjsko doživeli hladen tuš. Mislim, dobesedno hladen tuš. V Kranjski gori se je ulilo kot iz škafa in ni nam preostalo drugega kot, da se skrijemo v bar in počakamo. Na toplem smo skovali nov plan in sicer, da gremo najprej nazaj v Jesenice in opravimo civilni obred. Ob tem smo se dogovorili, da bomo potem imeli srečo in bomo doživeli vse kar sem jaz načrtoval že zgodaj zjutraj.

...URESNIČENE ŽELJE

No in nekdo tam zgoraj je res slišal naš dogovor in uresničil želje poročnega fotografa. Dež je nehal za ravno toliko časa, da sta nevesta in ženin lahko stopila k jezeru. Meglice in mističnost jezera pa zaradi deževnega dne ostala in tako smo naredili res krasno serijo poročnih fotografij. 

PišitA za personalizirano ponudbo!