Poroka v piranu

Fotografiranje poroke v Piranu je med mojimi željami vsako sezono. Ozke in dolge ulice, igra sence in svetlobe, vonj po morju in dobra volja vse okoli nas. Ne vem če bi si lahko zaželel kaj boljšega! Če pa še vse napisano povežem z Vesno in Stankom pa je bilo to poročno fotografiranje zame kot iz sanj. Najlažje bi ga opisal kot sprehod čez romantične ulice Pirana. Seveda je bil ta sprehod prepleten z rahlo tremo, ki se je zelo hitro spremenila v nasmehe kot je tudi vidno v galeriji!

...SREČNO PRIPOROČILO

Kot večina najboljših dogodkov v življenju je tudi za poroka bila na nek način naključna. Vesna in Stanko imata prijateljico, ki je dobra fotografinja ampak njune poroke ni mogla fotografirati. Se je pa ponudila, da jima bo pomagala poiskati poročnega fotografa. Tako se je s prošnjo po fotografiranju poroko obrnila name.

...SPROŠČENOST

Ko sem izvedel, da bo to krajša poroka v Piranu na kateri bosta nevesta in ženin sama so se mi oči kar zasvetile. Vsako leto imam več takšnih porok. Kratkih na kateri sta ponavadi le nevesta in ženin, včasih sta zraven tudi priči. Takšen način poročne fotografije mi je pisan na kožo, ker imamo časa na pretek. To, da se nam ne mudi na naslednji planiran dogodek pa s seboj prinese tudi celo kopico pozitivnih občutkov. Le eden od njih je tudi sproščenost, ko par dobi zaupanje v fotografa, ker lahko tudi pogledata kakšne fotografije so nastale.

...PIRAN POROKA

Piran sodi med najbolj topla mesta Sloveniji. Zaradi submediteranskega podnebja je tukaj veliko sončnih dni in se le redko zgodi, da nas preseneti dež. Ravno zato je tako priljubljen tudi za poroke. Poleg tega tukaj najdemo nešteto ozkih uličic, romantičnih trgov, kamnitih obzidij, skritih obalnih kotičkov in vsega zaradi čigar je Piran unikaten!

Hvala Vesna in Stanko. Poroka v Piranu je bila ena mojih najlepših fotografskih izkušenj!

Ostale poročne zgodbe si lahko pogledate v galeriji porok!

Pišite za personalizirano ponudbo!