ZAČETEK

Začelo se je 472 metrov pod zemljo

Niti slutil nisem, da se bo moja fotografska pot začela avgusta leta 2014, po enem najbolj šokantnih prizorov kar sem jih doživel. Delal sem kot rudar 472 metrov pod površjem Velenja, ko se je zgodilo. Steberni udar je stresel rov, v katerem smo delali in nas vse spravil na prašna tla. Šele ko se je prah polegel, smo se prešteli in se umaknili na varno. Moja rehabilitacija je trajala več mesecev in v tem času sem neprestano razmišljal, kako bom sam sebi dal možnost in se za vedno poslovil od velenjskih rovov. Odgovor na to je bila FOTOGRAFIJA.

SVETLOBA

Iz teme s svetlobo

Leta 1831 je francoski znanstvenik Louis Jacques Mande Daguerre ugotovil, da so steklene plošče prevlečene s srebrom občutljive na svetlobo in tako je nastala FOTOGRAFIJA. Sam sem se zaljubil v FOTOGRAFIJO, ko sem pod rdečimi lučmi gledal nastajati svojo prvo FOTOGRAFIJO. Šele takrat sem ugotovil, kako nežno svetloba riše podobo na medij. Vse to je mojo željo po FOTOGRAFSKEM ustvarjanju le okrepilo in odločil sem se za ŠTUDIJ FOTOGRAFIJE.

VIST

Tehnična perfekcija

Zavedam se, da je tehnična perfekcija osnova, neglede na to ali ustvarjam kot športni, komercialni, modni ali POROČNI FOTOGRAF. Med študijem FOTOGRAFIJE sem iz profesorjev črpal vse kar so bili pripravljeni deliti in se tako iz dneva v dan razvijal. Dela iz tega obdobja lahko vidite na spletni strani: www.goranvk.com

ŠPORT

Iskanje samega sebe

Konec leta 2015 sem po zmagi na lokalnem natečaju dobil vlogo uradnega fotografa rokometnega kluba Gorenje Velenje. Naslednji dve leti sem večino časa prebil v športnih dvoranah, dokler se tej vlogi ni pridružila želja postati POROČNI FOTOGRAF.

POROČNO FOTOGRAFIRANJE

Čast in odgovornost

Že prva POROKA je v meni sprožila nova čustva. V trenutku, ko sem naredil prvo POROČNO FOTOGRAFIJO, sta se trema in strah spremenila v vznemirjenje in navdušenje. Vedel sem: Poročno fotografiranje  mi je usojeno. Biti odgovoren za ustvarjanje, iskanje, lovljenje in shranjevanje spominov na POROČNI DAN mi je v čast. Iskrenost in čustva, ki jih doživim na POROČNI DAN, so zame naboj in me ženejo k ustvarjanju. Vesel bom vašega sporočila ali klica in vedno bom poskrbel, da bodo uresničene vse vaše želje.

Goran Vadlja Kamenjaševič

Vaš poročni fotograf