POROČNI VIDEO - SNEMALEC ALJAŽ

porocni-video-aljaz-videograf

Poročni video so kreativno shranjeni spomini. Vsekakor vama lahko zagotovim, da bo moj snemalec Aljaž poskrbel, da bosta dobila poročni video, ki vaju bo še celo življenje osrečeval bo njegovem ogledu.

Aljaž je del moje ekipe sedaj že drugo leto. Sodelovala sva na veliko projektih predvsem pa me je navdušil pri video ustvarjanju. V karieri sem spoznal dosti videografov. Nekateri so bolj za ustvarjanje režiranih filmov, medtem, ko Aljaž je sposoben ustvariti tako dokumentaren poročni video kot tudi cinematično mojstrovino.

Mi je pa pri vsakem videografu, ki ga sprejmem v ekipo najbolj pomembno, da se ujameva na poročnem dnevu. Velik pomen ima to, da se poročni ponudniki poznamo. Sploh poročni fotografi in poročni snemalci smo si lahko hitro v napoto če se ne poznamo. Zato sem vedno navdušen nad snemalci, ki olajšajo moje ustvarjanje poročne fotografije. Aljaž se je izkazal za enega takšnih in zato sva se hitro dogovorila za sodelovanje.

Spodaj si lahko ogledata video, ki ga je Aljaž ustvaril na enem od najinih skupnih poročnih projektov. Če vaju zanima še več njegovega dela vaju vabim na sestanek kjer bosta lahko videla več njegovega dela. Spodaj izpolnita obrazec in se že veselim vajinega obiska!

POVPRAŠEVANJE POROČNI VIDEO

Izpolnita podatke v spodnjem obrazcu če želita rezervirati datum za poročno snemanje ali če želita izvedeti več o Aljažu in njegovem načinu dela. Če bosta izpolnila vse okvirčke vama bom lahko poslal tudi ponudbo za snemanje poročnega videa.