FOTOGRAFIRANJE DRUŽINE V PRIČAKOVANJU V LOGARSKI DOLINI

Fotografiranje v Logarski dolini je bilo želja Maje in Nikota. Na moje veselje sta se pri tem fotografiranju odločila za mene. Zame je Logarska dolina že od otroštva naprej raj na zemlji in na srečo smo bili enakih misli in smo se takoj strinjali pri izbiri lokacije za fotografiranje družine v pričakovanju.

...PRIJATELJSTVO

Z Nikom se poznava že od otroštva in res sem počaščen, da je izbral mene za njuno nosečniško fotografiranje. V tem času je par v največjem pričakovanju svojega življenja. Dokler ne občutimo vsega kar se dogaja v nas ko izvemo, da bomo postali starši nam tega nihče ne more orisati. Ravno zato se mi zdi pomembno, da se par prej spozna s fotografom, da lahko njuna čustva vodijo fotografiranje!

...LOGARSKA DOLINA - RAJ NA ZEMLJI

Logarska dolina je prav poseben kraj na zemlji. Vsakič ko prečkam vstopno točko in se mi odpre pogled na dolino in gore v daljavi se zavem, da je minilo preveč časa odkar sem bil tukaj! Narava nam, da vse kar si sami vsak dan jemljemo z norim življenjskim ritmom. Da nam mirnost, tišino in čas za nas same. Ravno to je bilo edino kar sem želel podariti Nikotu in Maji na tem fotografiranju in v zameno smo dobil te odlične fotografije.

Če vaju zanima nosečniško fotografiranje bosta vse potrebne informacije našla v mojem zapisu.

PišitA za personalizirano ponudbo!