Poroka in kulinarično razvajanje v Galeriji Okusov

Poroka na tej izjemni lokaciji je za nas fotografe izredna izkušnja zaradi bližine dvorca Novo Celje, ki je prvovrstna lokacija za ustvarjanje brezčasnih fotografij. Prav tako pa v Galeriji Okusov vedno poskrbijo za izredno kulinarično izkušnjo. Hvala Katji in Emilu, da sta me sprejela na svoji poroki prav tako pa hvala tudi njunim prijateljem, da so me našli in v bistvu poskrbeli za poročne fotografije, ki jih lahko vidite spodaj.

...NAKLJUČJE

Ko je na moj mail prišlo povpraševanje za to poroko sem bil rahlo presenečen. Ni bilo ravno vsakodnevno povpraševanje po poročnem fotografu, ker mi je pisala v bistvu prijateljica od neveste in ženina. Razložila mi je njuno zgodbo in povedala, da si sama v bistvu nista zamislila profesionalnega poročnega fotografa na njuni poroki. Ampak so se njuni prijatelji odločili, da bi jima podarili tudi to izkušnjo ker so verjeli, da je bosta na koncu vesela! Ko smo se vse dogovorili sem vztrajal na tem, da jih želim spoznati že pred poroko. Ko smo se dobili na sestanku smo ugotovili, da se že vsi od nekod poznamo in smo tako takoj prebili led.

...POROKA PREPLETENA S KULINARIČNIMI PRESEŽKI

Ker je Emil poslovno dosti v Galeriji Okusov se je zaljubil v njihovo kuhinjo. Zato sta tudi njuno Galerija Okusov poroko zastavila bolj kot izvrstno kulinarično izkušnjo. Jaz kot fotograf pa se nisem mogel upreti, da nebi prosil za kratek sprehod do Dvorca Novo Celje, ki je v neposredni bližini Galerije Okusov. Čeprav si nista želela pretiranega fotografiranja in odsotnosti od svatov smo v tem zelo kratkem sprehodu uspeli narediti dobre fotografije, ki ju bodo spremljale celo življenje!

PišitA za personalizirano ponudbo!