Galerija Okusov poroka

Poroka v Galeriji Okusov 001

Galerija Okusov poroka v baročnem parku dvorca Novo Celje. Sredi Savinjske doline med neskončnimi nasadi zelenega zlata, po katerem je dolina tudi najbolj poznana, bosta našla dvorec Novo Celje. Poznamo ga že iz 18. stoletja. Tako njegova zunanjost kot tudi notranjost sta res impozantna. V pristavi tega dvorca pa je s skrbnim načrtovanjem, izkušnjami in neizmerno strastjo do kvalitetne kulinarične izkušnje nastala Galerija Okusov. Poroka v Galeriji Okusov bo vsebovala vse kar si lahko zamislita: kvalitetno pogostitev, strokovno organizacijo, poročni fotograf bo lahko poskrbel za imenitne poročne fotografije, lahko se bosta poročila na prostem ali pa v notranjosti pristave dvorca in nenazadnje ambient baročnega dvorca bo očaral čisto vse, ki jih bosta povabila na svojo poroko v Galerijo Okusov.

Galerija Okusov poroka

Poroka v objemu baročnega parka

Poroka v Galeriji Okusov je najbolj poznana po možnosti organizacije celotne poroke pod mogočnimi krošnjami v baročnem parku dvorca Novo Celje. Ambient, ki ga pripravijo je res pravljičen in sploh ne bosta imela občutka, da sta dejansko v sami bližini mesta Žalec. Zvečer z krasnimi vrtnimi lučmi povežejo drevesa kjer vama bodo pripravili pogostitev. To v kombinaciji z vso ostalo naravno in minimalistično dekoracijo, ki jo pripravijo pripelje do nepozabne kulise v kateri bo užival prav vsak gost, ki ga bosta povabila na svojo poroko v Galeriji Okusov.

galerija-okusov-poroka

Načrtovanje poroke v Galeriji Okusov

Še preden se bosta spoznala z organizatorko porok v Galeriji Okusov bosta lahko na njihovi spletni strani skozi vprašalnik dolg pet korakov ugotovila kakšna je njihova ponudba in kakšne so njihove cene! V vprašalniku bosta lahko izbrala lokacijo poroke, število gostov, kakšno organizacijo si želita, menije in še mnogo ostalega. Več o dejanski ponudbi bom napisal v spodnjem poglavju cena poroke v Galeriji Okusov. Ko pa se enkrat srečata z organizatorko vam bo ta razkazala vse prostore in se z vami natančno pogovorila o vajinih željah in pričakovanjih in tako boste skupaj našli najboljšo kombinacijo dekoracije, menijev, zabave, poročnega urnika in vseh ostalih detajlov, ki bodo vajino poroko naredil unikatno in posebno!

civilna-poroka-koronavirus

Glavna spremljevalka vajinega poročnega dneva v Galeriji Okusov bo: KULINARIKA

Začel bom, s sploh v tem času, zelo pomembnim dejstvom: v Galeriji Okusov dajejo prednost predvsem lokalnemu. Vsi pa se zavedamo, da dostikrat pozabimo ali ne vidimo tistega kar nas bode v oči. Sploh v Sloveniji znamo pozabiti, kaj vse dobrega imamo doma in kaj vse domačega je nujno izkoristiti. No ekipa v Galeriji Okusov nikakor ni spregledala te stopničke pri dobavi sestavin iz katerih dobimo na mizo okuse, ki so dekorirani kot v galeriji morajo biti! Prepustita se kulinaričnemu razvajanju in si že pred začetkom organizacije poroke privoščita obisk Galerije Okusov in si pustita, da vaju povedejo v svet izjemne kulinarike!

Poroka v Galeriji Okusov 032

Civilna poroka v paviljonu v baročnem parku

Na poroki v Galeriji Okusov si lahko izbereta tudi civilno poroko pri njih. Pred pristavo dvorca Novo Celje stoji baročni paviljon v katerem vama bodo pripravili vse potrebno za civilni obred. Tukaj si bosta lahko v senci mogočnih krošenj izrekla poročne zaobljube in se tako vzela za vedno. Organizatorka pa bo poskrbela, da bo vse potekalo popolno. Povabila bo svate, da se usedejo, vama bo razložila podrobnosti, ki jih mogoče še ne poznata in seveda bo poskrbela tudi za koordinacijo z matičarjem. Takoj po civilni poroki pa vas bodo pričakali natakarji s penino in seveda z hladno predjedjo ob kateri se bo druženje pred Galerijo Okusov lahko začelo.

organiziranje-poroke-coronavirus

Cerkvena poroka v okolici Galerije Okusov

Če se želita cerkveno poročiti so najbližje Galeriji Okusov tri cerkve. V Žalcu lahko izbereta Cerkev svetega Nikolaja, v Grižah cerkev Marije Lurške ali pa se lahko cerkveno poročita v baziliki v Petrovčah. Nobena od omenjenih lokacij ni več kot 10 minut oddaljena od Galerije Okusov.

Poročna zabava na poroki v Galeriji Okusov

Če razmišljata, da bi se odločila za hišni bend Galerije Okusov in če sta zaljubljeni v jazz potem imata zabavo zagotovljeno. Sestavlja ga šest članov, ki so se spoznali na Deželnem konservatoriju v Celovcu. Najbolj uživajo v mehkobi jezzovske glasbe, dostikrat pa jih odnese tudi v groove funka in soula. Na kratko jih lahko spoznata tudi v videu spodaj.

Vsekakor pa to ni edina glasbena izbira, ki jo imata na poroki v Galeriji Okusov. Če imata drugačne želje ali pričakovanja od poročne zabave si lahko pripeljeta tudi band, ki bo bolj ustrezal vajinim željam in stilu vajinih gostov.

Lokacije za fotografiranje v Galeriji Okusov in baročnem parku

Baročni park, v katerem je dvorec Novo Celje in poleg njega tudi Galerija Okusov, nudi veliko lepih kulis za poročno fotografiranje. Vsekakor bo vajin poročni fotograf hitro našel najbolj popolne lokacije za vajino poroko in vajin stil. Vama pa predlagam, da se sprostita in kar se, da uživata na fotografiranju. Sproščenost se bo poznala tako na fotografijah kot tudi na vajinem počutju skozi cel poročen dan. Nikar ne skrbita če sta izbrala pravega poročnega fotografa bo on poskrbel za vse detajle in za to, da bosta sijala na svoj poročni dan.

To je le nekaj najboljših lokacij za poročno fotografiranje na poroki v Galeriji Okusov:

Poroka v Galeriji Okusov 023

Prav tako bo vajin poročni fotograf brez težav našel popolno kuliso za lepe skupinske in družinske fotografije.

Cena poroke v Galeriji Okusov

Poroka je enkratni dogodek in zato vedno v poroko vložimo vse kar smo si kadarkoli želeli. Vsekakor pa je poroka v Galeriji Okusov vredna vsega truda in tudi denarja, ki ga bosta vložila v to. Da si bosta lažje predstavljala koliko bosta morala investirati v poroko v Galeriji Okusov vama bom navedel nekaj osnovnih cen.

Najem lokacije za poroko v Galeriji Okusov

Ekskluzivni najem Galerije Okusov vaju bo stal 500€

Osnovna koornidancija poroke v Galeriji Okusov

V osnovno koordinacijo bosta morala investirati 480€. Vključuje pa 10 ur svetovanja za predpriprave in sestanke, izdelava časovnice in 10 urna prisotnost koordinatorja na poročni dan.

Civilna poroka v Galeriji Okusov

Organizacija civilnega poročnega obreda v Galeriji Okusov vaju bo stala 190€. V to vsoto je vključeno: postavitev omizja za matičarja, postavitev potrebnih zastav, stolov za svate in ozvočenja. V ta znesek niso vključeni stroški matičarja. Kakšni so stroški matičarja lahko vidite v mojem zapisu civilna poroka.

Postavitev pogostitve na prostem

Za 250€ vam lahko celotno pogostitev postavijo zunaj na odprtem pod krošnjami. To je vsekakor dobra izbira, ker je ambient, ki ga pripravijo zunaj res sanjski!

Pogostitev na poroki v Galeriji Okusov

To naj bo eden od vrhuncev vajine poroke v Galeriji Okusov! Kot sem že večkrat omenil je kulinarično razvajanje v Galeriji Okusov zagotovljeno. Omenil bom le cene osrednje pogostitve, da bosta dobila občutek koliko bosta morala investirati v popolno kulinarično izkušnjo.

Dodatna podnuba na poroki v Galeriji Okusov

Kod dodatno ponudbo v Galeriji Okusov vama ponujajo vse od oblikovanja poročnih vabil pa do fotografskega kotička, chill out kotička, koktajl kotička.

Hišni band Galerije Okusov

Če si želita popolne jazz izkušnje na svoj poročni dan bosta morala za prisotnost hišnega banda Galerije Okusov odšteti 1900€.

POROČNI fotograf Galerije Okusov

Če so vama všeč fotografije, ki jih gledata v tem blogu in ostale na moji spletni strani vaju vabim, da si pogledata cenik poročnega fotografa.

Če želita izvedeti vse podrobnosti glede cen za poroko v Galeriji Okusov predlagam, da jih pokličeta in se dogovorita za sestanek kjer bosta izvedela vse podrobnosti. Lahko pa tudi izpolnita povpraševanje v katerem bosta videla vse cene, ki sem jih omenil in tudi ostalo ponudbo. Vsekakor pa je poročna lokacija Galerija Okusov vredna vsega kar bosta vložila.

Galerija iz poroke v Galeriji Okusov

V spodnji galeriji lahko vidite fotografije iz mikro poroke v Galeriji Okusov.

Na mojem blogu najdete dosti nasvetov za organiziranje poroke, kot tudi izkušnje iz preteklih porok. Mogoče je ravno sedaj pravi čas, da začnete nabirati koristne podatke o organizaciji poroke in si tako olajšate delo ko boste enkrat prišli bližje svojemu datumu.

ZADNJE OBJAVE

cena-poroke-porocna-prstana

Cena poroke v Sloveniji

Cena poroke je najbolj pogojena z vašimi željami. Vaše odločitve kot so: število svatov, poročna lokacija, letni čas in dan v tednu za poroko, poročni fotograf in glasba so le ene od teh, ki močno vplivajo na ceno poroke.

preberite več »
porocno-veselje

Poroka – Vse, kar morate vedeti o najlepšem dnevu vašega življenja

Poroka je slovesnost, s katero se dve osebi združita v zakonsko zvezo. Poročni zakon je pravni akt, ki ureja pravice in obveznosti zakoncev.

Poroka je pomembna življenjska prelomnica, ki simbolizira ljubezen, predanost in partnerstvo. Poročeni zakon pa je pravni akt, ki zakoncema daje določene pravice in obveznosti, kot so pravica do preživljanja, dedovanja, vzgoje otrok in podobno.

V Sloveniji je poroka lahko civilna ali cerkvena. Civilna poroka se sklene pred matičarjem, cerkvena poroka pa pred duhovnikom.

preberite več »
pogled-mladoporocencev-na-ljubljano

Poroka v Ljubljani

Edinstven ambient slovenske prestolnice Primerno za večje število gostov Več možnost cerkvenih porok v mestu Izjemne fotografske lokacije Široko možnost kulinarične izbire Več lokacij za

preberite več »
bled-porocni-poljub

Poroka na Blejskem gradu

Edinstven ambient Blejskega gradu do 200 gostov Možnost cerkvene poroke na gradu Izjemne fotografske lokacije Nepozabna kulinarična izkušnja Več lokacij za civilno poroko Možnost prenočišč

preberite več »

Imate idejo za temo na blogu? Pišite mi preko kontaktnega obrazca!

Obstaja pa tudi moja ne-poročna fotografska stran. V času, ko nisem na poroki večinoma razmišljam o naravi, dobri hrani, potovanjih… Imam srečo, da sem svojo strast povezal s svojim poklicem. Začelo se je tako, da sem se najprej vpisal na študij fotografije na VIST-u v Ljubljani in tam pridobil naziv diplomiran fotograf. Z leti pa vse svoje strasti povezujem s fotografijo kar lahko vidite tudi tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja