Vila Široko poroka

vila-siroko-poroka-036

Vila Široko poroka sredi gozda v brezčasni vili katere zidovi so obdani z bršljanom. Na vili Široko bo vajina poroka popolna v vseh pogledih. Za vrhunsko kulinarično izkušnjo bodo poskrbeli strokovnjaki iz Galerije Okusov, prav tako tudi za organizacijo in ambient. Poročne fotografije pa bodo najboljši del vajine poroke na vili Široko, ker vila ponuja nešteto skrivnostnih fotografskih kotičkov.

Vila Široko poroka

Ambient poroke na Vili Široko

Vila Široko je bila zgrajena v tridesetih letih 19. stoletja in do danes je njena zunanjost lepo ohranjena. V notranjosti pa v imajo v spodnjih prostorih sprejemno sobo in nekaj večjih in manjših sob, kjer lahko organizirate želene dogodke. V zgornjem nadstropju pa imajo tri sobe kjer lahko prespite in nerealno izvirno kopalnico, ki je meni kot fotografu takoj ponudila možnosti za fotografiranje priprav! Vsekakor pa je vrhunec idiličnega ambienta vile Široko njena zunanjost in pa park ter narava, ki jo obdaja. 

Ni pa odveč omeniti niti, da bodo poroko na vili Široko za vas organizirali izkušeni strokovnjaki iz Galerije Okusov. Pri njih nikoli ne pozabijo niti na najmanjše podrobnosti, ki naredijo najbolj popoln ambient!

vila-siroko-poroka-041

Skriti kotiček narave ali eno z naravo

Vila Široko je od glavne ceste, ki povezuje Šoštanj s Topolšico oddaljena le slabo minuto vožnje z avtom. Neglede na to, da je ta posest blizu civilizacije bosta tukaj imela občutek kot, da se je čas ustavil in kot da sta sredi čarobnega gozda v če bolj čarobni vili! Poroka na Vili Široko je vsekakor ena od najlepših možnih poročnih lokacij v Sloveniji kamor prihaja tudi veliko parov iz tujine. Če se bosta navdušila nad poroko na vili Široko vama predlagam, da se čimprej dogovorita za rezervacijo termina!

vila-siroko-poroka-027

Vrhunsko kulinarično doživetje

Kot sem že zgoraj omenil bo za vaše kulinarično razvajanje poskrbelo osebje iz Galerije Okusov. Iz izkušenj govorim, da nikoli ne razočarajo ne z odnosom, ne s postrežbo in nikakor ne z gurmanskim razvajanjem vaših brbončic. Prav tako tudi imajo tudi pri ponudbi pijače široko in izvirno ponudbo. Če jih še ne poznata predlagam, da se oglasita pri njih in mogoče, še preden začneta sestavljati meni, poskusita kaj iz njihove ponudbe.

Poroka v Galeriji Okusov 001

Civilna poroka na Vili Široko

Civilno poroko na vili Široko lahko organizirajo na različnih delih posestva. Vsaka od lokacij ima svoje prednosti čisto vse pa so lepa izbira za vajin civilni poročni obred. Lahko se odločita za poroko na prostem, pod krošnjami ali pa v notranjosti vile.

Obred na dvorišču vile

Takoj ko stopita iz največjega prostora v pritličju vile se znajdeta na dvorišču vile. Dvorišče je z dveh strani obdano z vilo iz ene strani z gozdom, na eno stran pa gledata na majhen park pod dvoriščem. Na strani dvorišča je tudi majhen in zelo lep vodnjak. Obred tukaj je zelo lep in tudi praktičen zaradi bližine za postrežbo takoj po civilnem obredu.

vila-siroko-poroka-029

Obred na bližnji jasi

Ko stojite pred vilo Široko gledate naravnost v majhno gozdno jaso, ki je prava izbira če si želita poroke v naravi, čeprav sta dejansko še na posesti vile Široko.

Obred na obronkih gozda

Lahko pa se odločita za poroko pod sencami mogočnih iglavcev na obronkih gozda. Na eni strani jase je tudi gugalnica, ki je zanimiva tudi za poročno fotografiranje.

vila-siroko-poroka-042

Obred pod mogočnimi krošnjami

Civilni poročni obred na vili Široko lahko organizirajo tudi pod mogočnimi krošnjami med vhodom v vilo in gozdno jaso. Ker do jase vodi par stopnic bo oče nevesto pospremil po njih do ženina. Tako bosta skozi cel obred teh par stopnic višje kot svati, ki bodo tako lahko še lepše videli poročni obred.

vila-siroko-poroka-030

Obred v majhnem parku pod dvoriščem vile

Nekaj stopnic pod dvoriščem vile ja približno 50 metrov dolg park oziroma travnik, ki je prav tako lepa izbira za civilni obred.

Obred v notranjosti vile

Če pa se slučajno zgodi, da vama ga vreme zagode ravno na poročni dan je vila Široko tako velika, da lahko tudi v notranjosti organizirajo poročni obred.

vila-siroko-poroka-001

Ekskluzivni najem lokacije za intimno poroko na Vili Široko

Vila Široko poroka bo definitivno intimna poročna izkušnja. Če se bosta odločila za poroko tukaj bosta vsekakor dobila ekskluzivni najem celotnega posestva in s tem tudi zasebnost in intimo, ki si jo želita za vajin poročni dan. Občutek zasebnosti dodaja tudi sama lega same vile in njena umeščenost v posest. Sam sem se tukaj vedno počutil izredno dobro in sproščeno.

vila-siroko-poroka-020

Neštete možnosti za popolno poročno fotografiranje

Fotografiranje poroke na vili Široko pa je en od vrhuncev za vsakega poročnega fotografa. Tukaj bosta našla toliko krasnih kotičkov za fotografiranje, da si bosta želela en dan samo za poročno fotografiranje. 😍 Ko sem prvič fotografiral poroko na vili Široko sem se moral dobro organizirati, da smo izkoristili čim večji del posestva in vseeno nismo bili predolgo odsotni. Naštel bom nekaj najboljši lokacij za fotografiranje na vili Široko:

Vsekakor pa med poroko na vili Široko ne bo težko najti popolne lokacije za družinsko fotografiranje in skupinsko fotografijo.

Nepozabna poročna zabava na Vili Široko z Galerijo Okusov

Poročna zabava poroke v vili Široko je vedno živa in energična. Verjetno temu pripomorejo vsi pozitivni faktorji, ki sem jih opisal zgoraj in ki jih bosta doživela na svoji poroki na vili Široko. Vsekakor bo vsa brezskrbnost in dobra volja, ki jo bosta občutila zaradi dobre organizacije pripomogla k temu, da se boste lahko vsi imeli odlično in boste plesali dolgo v noč. Nič manj pomembno pa ni dejstvo, da lahko v treh sobah v zgornjem nadstropju prespi do sedem ljudi. To pomeni, da boste tisti najbolj vztrajni imeli tudi zagotovljeno prenočišče in boste tako imeli skrb manj in razlog več za zabavo in ples.

poroka-vila-siroko-3

Prenočišče za najbližje

Kot sem že omenil lahko po poroki v vili Široko na posestvu prespi do sedem oseb. Torej bosta lahko vidva s pričama vsekakor ostala tam tudi do naslednjega jutra. Tudi za ostale svate pa se lahko v relativni bližini najdejo lepa prenočišča. V Topolšici lahko prespijo v hotelu Term Topolšica ali pa v Velenju v Hotelu paka.

Vila Široko poroka - galerija fotografij

Spodnja galerija je iz poroke na vili Široko v letu 2020. Moram priznati, da sem na tej poroki res užival in da sta Ana in Rok bila fantastična! Uživajta v galeriji.

Mnenje para o poroki na Vili Široko in o mojem poročnem fotografiranju

Na mojem blogu najdete dosti nasvetov za organiziranje poroke, kot tudi izkušnje iz preteklih porok. Mogoče je ravno sedaj pravi čas, da začneta nabirati koristne podatke o organizaciji poroke in si tako olajšata delo ko bosta enkrat prišla bližje svojemu datumu. Še ena od lokacij, ki vama jo predlagam je Tri Lučke poroka, kjer imajo izjemne razglede na Krško. Če se vaju je moja poročna fotografija navdušila in vaju zanima koliko morata investirati v moje storitve vaju vabim na cenik poročnega fotografiranja.

ZADNJE OBJAVE

Imate idejo za temo na blogu? Pišite mi preko kontaktnega obrazca!

Obstaja pa tudi moja ne-poročna fotografska stran. V času, ko nisem na poroki večinoma razmišljam o naravi, dobri hrani, potovanjih… Imam srečo, da sem svojo strast povezal s svojim poklicem. Začelo se je tako, da sem se najprej vpisal na študij fotografije na VIST-u v Ljubljani in tam pridobil naziv diplomiran fotograf. Z leti pa vse svoje strasti povezujem s fotografijo kar lahko vidite tudi tukaj.