Tri Lučke poroka

tri-lucke-poroka (14)

Tri Lučke poroka

Tri Lučke poroka v objemu vinogradov z nepozabnimi pogledi na Krško in dolino okoli njega. Tri Lučke so med lokalci že leta poznane kot dobra restavracija s prijaznim osebjem. Pred kratkim pa je posest dobila novega lastnika, ki je poskrbel za svež veter v smislu arhitekture in opreme. Vsekakor pa ni zanemaril zgodovine in najpomembnejših gradnikov dobre poročne lokacije: dobra kulinarika, prijazno osebje in v njihovem primeru še sanjski razgledi.

Tri Lučke poroka

Med vidnogradi nad Krškim - poroka v Treh Lučkah

Med vinogradi nad Krškim se je že pred več kot 140 leti začela zgodba Treh Lučk. Res, da takrat še ne z idejo restavracije, hotela ali poročne lokacije ampak z leseno vinsko prešo. Je pa okoli nje zgrajena moderna restavracija, ki tukaj stoji danes. Na srečo so se vsi lastniki zavedali pomena kulturne dediščine in pomena ohranjanja le te. Poroke na Treh Lučkah so postale res zanimive in posebne po ponovni oživitvi in renovaciji, ki se je zgodila leta 2016.

tri-lucke-poroka (3)

Zakaj Tri Lučke

Zgodba pravi, da to posest kličejo Tri Lučke zato, ker so svetlobo treh svetilk na terasi videli vse do Krškega in ravno zato so jo začeli klicati Tri Lučke. Ime pa se je ohranilo vse do danes.

tri-lucke-poroka-ambient

Sanjske poročne fotografije na Treh Lučkah

Eden od najbolj mikavnih razlogov za izbiro Treh Lučk za vajino poroko bodo definitivno fotografske lokacije, ki jih tukaj res ne primanjkuje. Tukaj se lahko fotografirata med vinogradi vse okoli posestva ali pa vse okoli in tudi v notranjosti restavracije in seveda nikakor ne smeta pozabiti niti na njihov slavni neskončni bazen. Vse od teh lokacij so lahko zanimive tudi za družinsko fotografiranje in skupinsko fotografijo.

Neskončni bazen na Treh Lučkah

Neskončni bazen na Treh Lučkah je ravno toliko poseben in drugačen, da je res pravi izziv za poročne fotografe. Vsekakor vama predlagam, da si zaželita fotografiranja ob, za, pred ali celo v njemu 🙂 No to zadnje bo verjetno teže izvedljivo ampak vsekakor pa ne izpustita vsega ostalega. Kot namig povem še, da zna biti bazen zanimiv tudi iz zraka, če bo fotograf imel s seboj letečega asistenta.

Vinogradi vse okoli posestva

Vinogradi so zelo hvaležni za ustvarjanje poročnih fotografij. V katerem koli letnem času se bodo našli posebni delčki, ki bodo takrat bolj zanimivi. Tako je zagotovljeno, da bomo poročni fotografi vsak teden v vinogradih Treh Lučk ustvarjali drugačne in vedno nove fotografije poroke.

Detajli arhitekture Treh Lučk

Posest Tri Lučke je res elegantno in okusno prenovljena. S tem pa smo poročni fotografi dobili tudi veliko novih fotografskih kulis v katerih lahko ustvarimo popolne poročne fotografije. Naj bo to zunanjost ali notranjost restavracije na vseh delih se najde kaj tako unikatnega, da se lahko izkoristi za poročno fotografiranje.

tri-lucke-poroka (10)

Civilna poroka na Treh Lučkah

Civilno poroko na Treh Lučkah po navadi in ob ugodnem vremenu organizirajo na zunanji poročni ploščadi malo pod poročno dvorano. Tudi tukaj poskrbijo, da vse poteka popolno. Lepo usmerijo vajine goste po svoji poti do ploščadi in jih lepo prosijo, da se posedejo in razporedijo tako, da ostane prostor za prihod neveste in očeta. Medtem pa seveda nevesto in očeta po drugi strani pospremijo na teraso kjer se lahko v miru sprostita in počakata na njune skupne trenutke. Tudi iz poročne ploščadi bosta uživala v pogledih na vinograde in Krško dolino. Poskrbeli so tudi za senco, ker so na poletnih porokah zaradi močnega sonca tudi te minute ko traja civilni poročni obred zelo naporne.

tri-lucke-civilna-poroka

Cerkvena poroka na Treh Lučkah

Če si želita cerkvene poroke pa se bosta lahko poročila ali v cerkvi sv. Ruperta ali v baziliki svete Marije Lurške. Do obeh lokacij imata iz posestva Treh Lučk manj kot 10 minut vožnje. To pa je odlična novica za vse, ki nebi radi bili na svoj poročni dan preveč časa v avtu in na cesti.

Unikatna poročna dvorana s pogledom

Poročna dvorana na Treh Lučkah je definitivno ena od posebnosti te poročne lokacije. Vse tri zunanje površine dvorane so steklene in tako tudi tukaj ne bosta ostala brez prečudovitih razgledov. Poleg tega pa se pozna, da je to moderno zasnovana in zgrajena dvorana saj odlično opremljena in predvsem zračenje je odlično. Velikokrat sem bil na porokah kjer je bilo ob razgretem poročnem plesu tako vroče, da je bilo že neprijetno. Na Treh Lučkah lahko v svojo poročno dvorano sprejmejo 120 gostov in za prav vsakega od njih bo popolno poskrbljeno!

tri-lucke-poroka-zabava

Poročno slavje na Treh Lučkah

Poročno slavje na Treh Lučkah se začne s sprejemom na zunanji terasi ob neskončnem bazenu. Tukaj bo osebje poskrbelo, da bosta imela kam zlagati darila po tem ko vama bodo vajini gosti čestitali. Da pa ta čas ne bo preveč prazen bodo ob tem že pripravili prigrizke. Že ob tem bodo vsi gosti uvideli, da so prišli v restavracijo kjer kulinariko jemljejo kot poslanstvo. Res se potrudijo in pripravijo zanimive, drugačne predvsem pa okusne jedi za vse starostne skupine in želje. Po tem osebje po navadi predlaga portretno fotografiranje oni pa v tem času vse goste povabijo v poročno dvorano. Tako, da je vse pripravljeno za vajin slavnostni prihod in nadaljevanje kulinaričnega razvajanja, kateremu pa seveda sledi ples do jutranjih ur.

tri-lucke-dekoracija-poroka

Tri Lučke poroka je zasebna izkušnja

Na Treh Lučkah zagovarjajo in zagotavljajo zasebnost. Poroka je dogodek, ki je neponovljiv in zato ga tudi vsi ponudniki moramo jemati čisto tako! Na Treh Lučkah ravno zaradi tega organizirajo le eno poroko na dan ker se hočejo popolnoma posvetiti vama in vajinim gostom. To je še en razlog več, da se odločita za njih. Saj imajo veliko in razgibano posest na kateri bosta lahko vsem svojim gostom ponudila kar si želijo.

Tri Lučke poroka cena

Cena poroke na Treh Lučkah je kot tudi drugje odvisna od vajinih želja. Za okvirno idejo pa vama lahko povem, da se poročni meniji začnejo nekje pri 54€ na osebo. Za organizacijo civilnega obreda pri njih pa bosta morala odšteti 390€. Vsekakor vama predlagam, da se za podrobnejše informacije obrneta naravnost na njih in izvedela bosta tudi vse detajle glede dekoracije na poroki, možnosti parkiranja (naj bi bilo prostora za vsaj 50 avtomobilov), menijev in tudi cene in možnih popustov za najem sob (če vas bo več prespalo pri njih).

tri-lucke-poroka (15)

Možnost prenočitve na poroki na Treh Lučkah

Vedno sem poudarjal kako pomembno je, da so na poroki čisto vsi lahko kar se da sproščeni. Vidva bosta res vsaj dokler ne mine uradni del malce na trnih. Ni pa nobenega razloga, da gosti nebi bili sproščeni cel dan. K temu pripomore tudi to, da lahko pridejo na poročno lokacijo in vedo, da se ne bodo več usedli v avto do naslednjega jutra. Torej če poročna lokacija omogoča tudi kapacitete kjer lahko vidva in vajini gosti prespite je to velik plus. Dostikrat takšne lokacije ponujajo tudi popuste za poročne goste. Vsekakor pa je na koncu odločitev vsakega gosta ali bo ostal z vama še do naslednjega jutra ali se bo sredi noči odpravil domov.

tri-lucke-poroka (7)

Na mojem blogu najdete dosti nasvetov za organiziranje poroke, kot tudi izkušnje iz preteklih porok. Mogoče je ravno sedaj pravi čas, da začnete nabirati koristne podatke o organizaciji poroke in si tako olajšate delo ko boste enkrat prišli bližje svojemu datumu.

ZADNJE OBJAVE

Imate idejo za temo na blogu? Pišite mi preko kontaktnega obrazca!

Obstaja pa tudi moja ne-poročna fotografska stran. V času, ko nisem na poroki večinoma razmišljam o naravi, dobri hrani, potovanjih… Imam srečo, da sem svojo strast povezal s svojim poklicem. Začelo se je tako, da sem se najprej vpisal na študij fotografije na VIST-u v Ljubljani in tam pridobil naziv diplomiran fotograf. Z leti pa vse svoje strasti povezujem s fotografijo kar lahko vidite tudi tukaj.