POROKA NA ROGLI

Si želita poroke na Rogli? Izbrala sta si odlično poročno lokacijo. Rogla je eden najlepših krajev za poroko v Sloveniji, sploh če obožujeta hribe, naravo in svež zrak!

Če prebereta ta zapis do konca bosta ugotovila zakaj je ravno poroka na Rogli prava izbira in zakaj se bosta tam počutila sproščeno in udobno!

Mimogrede bi omenil, da sem tudi sam kot poročni fotograf zaljubljen v takšne poročne lokacije kot je Rogla. Narava mi, da energijo brez katere si nebi želel fotografirati nobenega dogodka kaj šele poroke. Tukaj si lahko pogledate galerije v katerih boste mogoče našli še kakšno poročno lokacijo, ki vam bo pisana na kožo. Če pa še iščeta fotografa vaju vabim, da se spoznamo preko sporočila na: info@goranvk-wedding.com.

Zakaj poroka na Rogli?

Poroka je dan o katerem sanjate skoraj vse ženske, prav tako pa tudi moški dostikrat pomislimo na to kakšen bo naš poročni dan, tudi če tega ne pokažemo vedno navzven. V naši družbi je poročni dan postal veliko več kot le zaobljuba mladoporočencev, da si bosta ostala zvesta do konca njunih dni. Pri organizaciji poročnega dne je danes pomembno prav vse. Tudi če si rečete, da so vam bolj všeč preproste poroke je dejstvo, da je to vaša zavestna odločitev in da ste tudi v vsakodnevnem življenju skoraj zagotovo bolj preprosti. Torej v organizacijo svojega poročnega dne nas velika večina želi vključiti prav sebe. Svoje sanje, ideje, izkušnje in ravno zato se vsak dan razvije kakšna nova oblika poročnih obredov ali vsaj lokacij na kateri se mladoporočenci poročajo. Recimo ena od teh je tudi poroka na prostem, ki je vedno bolj pogosta. Rogla pa definitivno spada med tiste lokacije, ki so perfektne in sanjske za vsakogar, ki je zaljubljan v gore, neokrnjeno naravo, svež zrak…

Fotografiranje poroke na Rogli.

Fotografiranje poroke na Rogli je darilo za vsakega fotografa. Neskončni gozdovi, lesene hiške, prelepi travniki, Lovrenška jezera, Sprehod med krošnjam in še mnogo skritih kotičkov nam ponuja neskončne možnosti!

porocni fotograf

Naj sem vama še sam predstavim. Sem Goran in sem poročni fotograf. S poročno fotografijo se ukvarjam že šesto leto in v tem času mi je zaupalo že več kot 150 parov. Na ta podatek sem izredno ponosen, ker moram priznati, da je fotografiranje zame strast in da sem neizmerno vesel, da imam možnost to strast imenovati moje življenjsko delo! V vsako fotografiranje vložim sebe celega in vse svoje izkušnje ter ideje. Ni lepšega občutka kot tisti trenutek ko mladoporočenca vidita svoje poročne fotografije in se v njunih očeh zopet pojavi tista iskrica, ki je svetila čez celotno poroko!
Vesel bom vajinega sporočila in počaščen bom če me izbereta za svojega poročnega fotografa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja