Zakaj je predporočno fotografiranje prava izbira za vsak par?

Prednosti predporočnega fotografiranja

Galerija predporočnega fotografiranja

Izkušnje parov, ki so se odločili za predporočno fotografiranje

Razlika med poročnim in predporočnim fotografiranjem

Zakaj je predporočno fotografiranje prava izbira za vsak par?

Ali je predporočno fotografiranje sploh potrebno

Vprašanje, ki si ga verjetno postavljata pred odločitvijo za predporočno fotografiranje je: ali je predporočno fotografiranje nujno?

Moj odgovor na to vprašanje je preprost: DA. Sama pa lahko do odgovora na to vprašanje prideta tako, da si odgovorita na naslednja vprašanja:

– ali bosta poskusila torto preden se bosta odločila katero bi naročila?
– nevesta se lahko vpraša če si bo privoščila poskusno frizuro in make-up?
– ali bosta pomerila več poročnih oblek preden se odločita za pravo?

Če sta na ta vprašanja odgovorila z da bi bilo čudno, da pri poročni fotografiji ne storita enako. Predvsem, ker se na poročnega fotografa zanašata, da bo za vedno shranil vajine spomine in ves trud, ki sta ga vložila v organizacijo vajinega dne! Poročni fotografi smo od poročnih ponudnikov na poročni dan z vama največ. Prepričan sem, da si ob sebi želita nekoga ob katerem bosta lahko sproščena, ker se bosta z njim ujela. Kako to bolje ugotoviti kot na predporočnem fotografiranju?

Vaša mnenja mi pomenijo največ! Ravno zato se najbolj razveselim takšnih sporočil po naših fotografiranjih 🤎🤎🤎

Predporočno fotografiranje ima veliko prednosti pred poročnim fotografiranjem. Spodaj sem zbral najpomembnejše prednosti predporočnega fotografiranja!

preporocno-fotografiranje-z-dronom (2)

Prednosti predporočnega fotografiranja

To, da sta se znašla tukaj pomeni, da razmišljata o predporočnem fotografiranju. Ravno zaradi tega nebom čisto nič dolgovezil ampak vama bom kar takoj predstavil štiri prednosti predporočnega fotografiranja, ki vaju bodo definitivno prepričale, da mi napišeta sporočilo 🙂

– Nešteto možnih lokacij
Za razliko od poročnega fotografiranja na predporočnem nismo omejeni ne časovno ne lokacijsko. To pomeni, da bosta lahko brez zadržkov izbrala lokacijo na kateri se bosta sama počutila kar se da sproščeno. Ena od takšnih popolnih lokacij je tudi Velika Planina kjer smo pred časom organizirali tudi zimsko poroko.

– Še pravočasno preizkusita poročnega fotografa
Kot sem že pisal v prvem odstavku. Predporočno fotografiranje si vzemita tudi kot nekakšen preizkus za poročnega fotografa. Razmislita o tem če vama njegova prisotnost ugaja in če vama bo lagodno z njim čez cel vajin poročni dan. Ocenita tudi fotografije, ki jih bosta dobila in kmalu bosta dobila odgovor če je to vajin poročni fotograf!

– Čas in sproščenost
Na predporočnem fotografiranju ne bosta časovno omejena. Kar za poročno fotografiranje nikakor ne velja. S tem bo prišla tudi sproščenost. Bosta videla, da bosta po nekaj minutah in lepih fotografijah, ki vama jih bo fotograf pokazal dojela, da vama je fotografiranje s profesionalnim fotografom v bistvu všeč. 😀

– Videla bosta, da sta fotogenična
Sam na sestankih s poročnim pari velikokrat slišim: midva pa nisva fotogenična ali pa midva se nerada fotografirava. Še prav vsakemu paru sem dokazal, da se moti. Moja trditev je, da moramo mi fotografi poskrbeti, da bosta vidva fotogenična. S pravilno energijo, izbiro lokacije, scene, kompozicije in včasih še kakšnih efektov vaju bom sprostil do te mere, da vaju prisotnost fotoaparata več ne bo motila. Takrat bomo začeli ustvarjati fotografije v katere se bosta zaljubila!

preporocno-fotografiranje-z-dronom (1)

Fotogalerija iz predporočnih fotografiranj

Kako se lažje zaljubiti v fotografijo kot s fotografijo? Če do sedaj še nista prepričana, da si želita predporočnega fotografiranja sem za vaju pripravil še galerijo iz predporočnih fotografiranj, ki vaju bo vsekakor prepričala, da mi pišeta!

preporocno-fotografiranje (23)

Če sem vaju prepričal in si želita predporočnega fotografiranja mi pišta

preporocno-fotografiranje (22)