Morska poroka v Restavraciji Kamin

Kaj vsebuje današnji zapis

Slovensko - Italijanska poroka na Slovenski obali

Že več kot pred letom dni dogovorjena morska poroka na slovenski obali je končno prišla. Moram priznati, da sem se te poroke veselil še malce bolj kot ostalih. Vse od lokacije, organizacije, vremena in seveda poročnega para je bilo popolno.

Najraje fotografiram poroke, ki so tako dobro zamišljene in izpeljane, da imaš občutek, da je to popolnoma spontan dan. Ko vse teče tako gladko, da ženin in nevesta v resnici lahko uživata v njunem poročnem dnevu je čas, da še jaz naredim nepozabne spomine!

Morska-porok-v-restavraciji-Kamin-civilni-obred

Restavracija Kamin - najlepša morska poročna lokacija

Moram priznati, da še nisem bil na poroki v restavraciji Kamin. Še bolj kot to pa moram priznati, da sem navdušen nad vsem kar ponujajo tukaj. Nepozabna lokacija je osnova so jo pa vsekakor nadgradili z odlično kulinariko in profesionalno organizacijo porok za katero skrbita Barbari iz tima 2B FOR YOU. Kot poročni fotograf sem tukaj res užival. 🤎

soncni-zahod-izola

Dobro sodelovanje med ponudniki je ključnega pomena

Tokrat smo to odlično sodelovanje najbolje povezali jaz, snemalec (Omar Palakovič) in organizatorki Barbara in Barbara. Organizatorji poroke so vedno pod vplivom večih dejavnikov, ki na koncu sestavijo popoln poročni dan. Ravno zato se jaz vedno prej dogovorim kdaj in koliko časa imamo za fotografiranje poročnega para. Seveda si nikakor ne želim, da bi svati predolgo čakali na poročni par ali, da kuharji ne morejo postreči jedi, ker smo mi predolgo na fotografiranju. Prav tako je tudi sodelovanje med fotografom in snemalcem zelo pomembno. Z Omarjem sva res poskrbela, da sva eden drugemu bila v pomoč pri ustvarjanju popolne poročne zgodbe za Virginio in Bora! 🤎

Morska-porok-v-restavraciji-Kamin-par-ob-soncnem-zahodu

Tudi v negotovih situacijah se počutim odlično

Zabava in dogajanje, ki ga je prinesla slovensko italijanska kombinacija na poročni dan sta mi zlezla pod kožo. Večkrat med poroko sem se znašel v situaciji, ko nisem razumel Italijanskega dela gostov, smo pa vedno situacijo rešili z malce humorja. Med drugim sva se tudi s snemalcem Omarjem tako dobro ujela, da mi je včasih kar on prevedel, kaj se dogaja 😊 Glede na to kako všeč mi je bilo tokrat pa se mogoče še sam začnem učiti Italijansko.
No dokler mi to ne uspe (verjetno celo nikoli 😁) pa komaj čakam še več takšnih kulturno “mešanih” porok!

Morska-porok-v-restavraciji-Kamin-porocna-obleka

Poročna galerija poroke v restavraciji Kamin

Virginia in Bor še enkrat najlepša hvala, da sem lahko bil del vajine poroke. Uživajta v fotografijah! 

Na mojem blogu najdete dosti nasvetov za organiziranje poroke, kot tudi izkušnje iz preteklih porok. Če pa pred poroko načrtujeta predporočno fotografiranje imam na blogu napisanih tudi veliko nasvetov o organizaciji tega.

Vesel bom vajinega sporočila