Poroka med vinogradi na Štajerskem

Kaj vsebuje zapis o poroki med vinogradi

Vino Valdhuber - poroka z odličnimi vini in izjemno kulinariko

Priznam, da nisem vedel, da imamo na tem delu Štajerske takšne naravne lepote. Navdušen sem nad pokrajino prekrito z vinogradi, ki imajo za ta del Slovenije velik pomen. Tudi v vinarstvu Valdhuber resno jemljejo vsak delček proizvodnje, ki jih na koncu popelje do vin, ki so bila večkrat nagrajena. Vsekakor vam priporočam obisk tudi izven samih poročnih slavij.

Prav tako kot sem bi presenečen glede naravnih lepot sem bil prijetno presenečen nad nivojem krožnikov, ki pridejo iz kuhinje v vinarstvu Valdhuber. Iskreno lahko pohvalim prav vsak delček organizacije in poročnega dogajanja pri Valdhuberjih.

vino-valdhuber

Ne čisto klasična slovenska poroka

Zaradi trenutne situacije se je tudi v svetu porok veliko spremenilo. Ker so lahko gostišča in restavracije odprte le do 22:00 ure, so poroke krajše oziroma so poročni dogodki organizirani bolj strnjeno. Kaja in Matija sta svojo poroko najprej načrtovala kot popoldansko druženje, ki se bo raztegnilo daleč v noč. Sta se pa brez težav prilagodila na trenutno situacijo in imela poročni obred bolj zgodaj. Tako se je tudi poročno veselje razvilo že dosti prej kot na klasičnih porokah. Prav užival sem, ko so že sredi popoldneva vsi plesali in se sproščeno družili! Potreboval sem par trenutkov, da sem dojel, da to ne bo čisto klasična poročna zabava. Sem se pa z velikim veseljem prilagodil 😊

vino-valdhuber-druzice
vino-valdhuber-zdravica

Poročno fotografiranje in lov na zadnje sončne žarke

Poročno fotografiranje pa smo izvedli kar takoj po poročnem obredu, ker vreme ni kazalo najbolj obetavno. Ampak kot dostikrat prej, nas je tudi tokrat doletela sreča in sonce se je prikazalo izza oblakov ravno preden se je skrilo za vinogradi. Teh zadnjih par trenutkov smo se razveselili prav vsi. Tudi jaz kot poročni fotograf sem bil navdušen nad sceno, ki nam jo je pripravila narava! Ženin in nevesta sta bila tako navdušena, da sem jima komaj sledil iz enega vinograda v drugega. Smo pa vsekakor ujeli vse sončne žarke, ki so posijali na njuni poroki.

Tako prijetne družbe že dolgo nisem srečal! Komaj čakam na naše naslednje druženje.  🤎

Poročna galerija

Kaja in Matija uživajta v poročni galeriji, ki sem jo pripravil za vaju.

Si tudi sama želita poročnega fotografiranja, ki vama bo ostalo v spominu za vedno?

Obstaja pa tudi moja ne-poročna fotografska stran. V času, ko nisem na poroki večinoma razmišljam o naravi, dobri hrani, potovanjih… Imam srečo, da sem svojo strast povezal s svojim poklicem. Začelo se je tako, da sem se najprej vpisal na študij fotografije na VIST-u v Ljubljani in tam pridobil naziv diplomiran fotograf. Z leti pa vse svoje strasti povezujem s fotografijo kar lahko vidite tudi tukaj.