Poroka v arboretumu med travniki golf igrišča

Poroka v arboretumu med travniki golf igrišča

Pomladna poroka s poletnimi temparaturami na najlepšem golf igrišču pri nas

Tokrat sem imel srečo, da sem na golfu arboretum fotografiral poroko na kateri sem se počutil ne le kot poročni fotograf ampak kot del poroke. Vsi poročni ponudniki so s svati ustvarili popolno vzdušje. Fotografirati takšno porok je preprosto užitek!

Vse se je začelo na domu ženina in neveste ob Ljubljanici, kjer je bilo vzdušje veliko bolj umirjeno in sproščeno kot sem tega vajen. Moram priznati, da sem se moral kar privaditi na to, da ni velikega pritiska že od samega jutra 🙂
Ženin se je s pričo do cerkve odpeljal v izjemnem hrošču, ki sta ga ravno za ta poseben dan s skupnimi močmi uredila do zadnjega detajla. Nevesta pa si je izpolnila željo in se je od doma odpeljala z Rolls Royceom. Z mamo sta se pripeljali do cerkve v Veliki Štangi, kjer jo je pospremila do oltarja in predala bodočemu možu.
Celotno dogajanje pa se je nadaljevalo v arboretumu na golf igrišču. Urejeni travniki in v ozadju pogled na Kamniško Savinjske alpe so izjemna kulisa za poročno fotografiranje na poroki v golfu arboretum. Celotno dogajanje pa še popestri iskanje popolnih krajev za fotografiranje z golf avtomobilčki.

Vesel in počaščen sem, da sem bil del te poroke!

PS: s parom smo lani bili tudi na predporočnem fotografiranju, ki je bilo prav tako izjemno. Naredili smo en velik krog skozi severno-zahodno Slovenijo in se med tem ustavljali ob dolini Soče, na Vršiču itd… Nekaj fotografij iz tega fotografiranja lahko vidite tukaj.

Sodelovali so tudi

Asistenta fotografa: Milan Njenjić in Aljaž Žnidaršič
Snemalec: Aljaž Žnidaršič
Organizatorka: Storija Weddings
Band: Hooruk band
Torta in slaščice: Lemousse goose
Prstani: Libitum Jewelry
Cvetlični aranžmaji: Jože Gričar
Organist in pevka v cerkvi: Gašper Konec in Manca Hribar
Violinistka in pianist na civilnem obredu: Tvoja glasba (Klara in Ernest)
Animacija otrok: Varuška Živa