Nepozabna poroka na Ljubljanskem Gradu

Edinstven ambient Ljubljanskega gradu

do 150 gostov

Možnost cerkvene poroke za grajskimi zidovi

Izjemne fotografske lokacije

Nepozabna kulinarična izkušnja v 2 restavracijah

Več lokacij za civilno poroko

Možnost prenočišč v bližini

Poroka v središču Slovenske prestolnice

Nepozabna poroka na Ljubljanskem Gradu

Na poti do skupnega življenja se odpira vrata mnogih čarobnih trenutkov, a med vsemi prav gotovo izstopa poročni dan. Ta dan ni le zaznamovan s fizično zvezo med dvema srcema, temveč predstavlja tudi začetek novega poglavja, polnega ljubezni, skupnih ciljev in nepozabnih trenutkov. In kaj bi lahko bolj poudarilo to popolno zgodbo ljubezni kot poroka na Ljubljanskem gradu? Ko se združita čar preteklosti in lepota sedanjosti, se rodi prizorišče, ki nudi več kot le okolje za poročno slovesnost. Postane kulisa za sanjsko poroko, kjer se vsak trenutek spremeni v večnost.

Ljubljanski grad ima v sebi zakopane skrivnosti stoletij, ki jih lahko občutite ob vsakem koraku po kamnitih poteh. Ta zgodovinski dragulj stoji ponosno nad mestom Ljubljana in ustvarja izjemno ozračje, ki bo vašo poroko spremenilo v nepozabno doživetje. Vsak kotiček gradu izžareva romantiko in eleganco, ki se prepletata z življenjem vsakega mladoporočenca.

V tem članku bomo raziskali čarobnost poroke na Ljubljanskem gradu in poudarili pomen tega prizorišča za vaš poseben dan. Poglobili se bomo v raznolike lokacije, ki jih ponuja ta grad, in razkrili, zakaj je Ljubljanski grad izjemna izbira za vse, ki želijo svoji zgodbi ljubezni dodati brezčasnost in večnost.

Pridružite se mi na tem popotovanju skozi sanjsko prizorišče poroke, kjer se prepletata zgodovina in romantika, da ustvarita en sam dan, ki bo za vedno ostal vtisnjen v vaših srcih.

poroka-na-ljubljanskem-gradu

Prizorišča na gradu za civilno poroko

Če iščete popolno lokacijo, kjer se bosta vaša ljubezen in zgodba spremenila v nepozabno poročno doživetje, vam Ljubljanski grad ponuja več kot le prizorišče – ponuja vam pravljico, ki bo ostala zapisana v srcih vaših gostov in vajinih spominov za vedno. Ta zgodovinski grad, ki se dviga nad slikovitim mestom Ljubljana, nosi v sebi številne skrivnosti in magijo, ki lahko vašo poroko spremeni v pravo pravljico. V nadaljevanju si bomo ogledali izjemna prizorišča na Ljubljanskem gradu, kjer se lahko izrečeta “da” in ustvarita spomine, ki bodo trajali večno.

V raznovrstnosti prizorišč na Ljubljanskem gradu boste našli popolno okolje za izvedbo civilnega poročnega obreda. Vsako prizorišče ima svojo zgodbo, svoj čar in svoje posebne detajle, ki bodo vaš dan naredili edinstven in čaroben. Bodisi si želite zaznamovati svoj začetek v zgodovinskem ambientu dvoran ali pa v objemu narave in zelenja, bo vaša poroka na Ljubljanskem gradu zagotovo postala nepozaben trenutek, ki ga boste delili s svojimi najbližjimi. Vabljeni, da se sprehodite skozi ta izbor prizorišč in izberete tistega, ki se popolnoma ujema z vajino vizijo za ta pomemben dan.

Čakajo vas romantična atmosfera, bogata zgodovina in neponovljiva lepota, ki bodo vašo poroko na Ljubljanskem gradu spremenili v dogodek, ki bo odseval vajino ljubezen in edinstvenost.

poroka-na-ljubljanskem-gradu-civilni-obred

Podpisnica bele dvorane

Podpisnica bele dvorane je skriti kotiček, ki vas bo očaral s svojo intimo in čarobnostjo. Ko stopite vanjo, se odpre pogled na Ljubljano, Šmarno goro in nežno obarvane okoliške gore. To je prizorišče, ki sprejme do največ 8 oseb in vam omogoča, da svoje obljube izrečete v intimnem okolju, obkroženi z lepoto narave.

Podpisnica modre dvorane

Podpisnica modre dvorane vam ponuja prav poseben razgled na Grajsko dvorišče in ikonični Razgledni stolp gradu. Ta čarobna dvorana, ki je del Modre dvorane, vam omogoča, da svoj “da” izrečete s pogledom na zgodovinske kamne gradu in očarljivo okolico. Tukaj se lahko zbere do največ 8 oseb, da delijo vaš čarobni trenutek.

Bela dvorana

Bela dvorana je pravo razkošje, ki vas bo prevzelo s svojo prefinjenostjo. Prenovljena leta 2014, je ta dvorana namenjena sklenitvam zakonskih in partnerskih zvez, obdanih s čudovito zgodovino gradu. S svojimi vratnicami, ki se odpirajo na Grajsko dvorišče in Grajski park, sprejme do največ 20 oseb. Tukaj boste izrekli svoje obljube v elegantnem okolju, ki združuje preteklost in prihodnost.

Modra dvorana

Modra dvorana je prava izbira za tiste, ki si želijo čutiti povezavo z zgodovino gradu. Prav tako prenovljena leta 2014, ta dvorana omogoča sklenitev zakonskih in partnerskih zvez v okolju, ki očara s svojo eleganco. Prostori se odpirajo na Grajsko dvorišče in Grajski park, sprejmejo pa do največ 20 oseb. Tu boste svoje zaobljube izrekli ob pogledu na prepoznavne kamnite zidove gradu, ustvarjajoč nepozaben trenutek.

Friderikova soba 1

Friderikova soba 1 vas vabi v zgodovinsko vzdušje gradu, kjer lahko stopite skozi gotski portal in sledite stopnicam časa. S pogledom na Prešernov trg boste svoje zaobljube izrekli v okolju, ki diha zgodovino in romantičnostjo. V tem prostoru, ki sprejme do največ 16 oseb, boste začeli svojo skupno pot v vzdušju preteklih časov.

Hribarjeva dvorana

Hribarjeva dvorana vas bo osupnila z modernim pridihom v zgodovinskem okolju. S svojimi dvema balkonoma, ki nudita panoramski razgled, boste svoje zaobljube izrekli v prostoru, ki združuje preteklost in sodobnost. To je pravi prostor za tiste, ki si želijo unikatno doživetje s svojimi do 100 gosti.

Dvorana Palacij

Palacij je pravi dragulj gradu, ki vas bo popeljal skozi stoletja. S svojo srednjeveško obliko in štirimi renesančnimi pomoli, bo ta dvorana naredila vaš dan še bolj poseben. Tehnično opremljena, s dvižnim več nivojskim odrom, pomičnimi stropnimi tramovi in prikrito osvetlitvijo, sprejme do največ 150 oseb. To je prostor, kjer se vsaka podrobnost zlije v celoto.

Stanovska dvorana

Stanovska dvorana vam ponuja izjemno prilagodljivost. Dve med seboj povezani dvorani, Koncertna in Obhodna dvorana, omogočata izvedbo dveh dogodkov hkrati. Ta prizorišče vam nudi prostorsko svobodo in sprejme do največ 120 oseb. To je prostor, kjer vaša zgodba postane resničnost.

Erazmov stolp (zunaj)

Erazmov stolp je oaza zgodovine, ki vam omogoča poroko v zavetju. S svojimi železnimi stopnicami in čarobnim vzdušjem je prava izbira za tiste, ki želijo nekaj drugačnega. Čeprav je pokrit, se lahko poveže z notranjimi prostori za primer slabega vremena. Sprejme do največ 20 oseb, kar omogoča intimen trenutek, ki bo zaznamoval začetek vaše poti.

Pod grajskim mostom (zunaj)

Pod grajskim mostom je skrit kotiček gradu, ki vas bo očaral s svojo intimo. Odmaknjen od množice, ta lokacija ponuja prisrčno vzdušje za vašo poroko. Kljub temu, da je pokrita, se lahko poveže z notranjimi prostori za primer slabega vremena. Sprejme do največ 40 oseb, kar pomeni, da lahko svoje zaobljube delite z ožjim krogom.

Grajski vinograd in Vinski hram (zunaj)

Grajski vinograd in Vinski hram vam omogočata pravljično doživetje v objemu narave. To prizorišče je kot nalašč za edinstveno poroko v prestolnici, ki bo tako vam kot vašim povabljencem ostala v najlepšem spominu. Sprejme do največ 16 oseb, kar omogoča, da delite veselje z najbližjimi.

Grajski park

Grajski park je zelena oaza sredi mesta, ki vam ponuja priložnost za romantičen sprehod v naravi. Priporočamo prevoz s tirno vzpenjačo, da ohranimo park čim bolj prometno razbremenjen. Za posebne primere je možno rezervirati del ali celotni Grajski park za parkiranje. To je prostor, kjer se vaše sanje prepletejo z naravo.

poroka-na-ljubljanskem-gradu-prihod-zenina-in-neveste

Grajska kapela za nepozabno cerkveno poroko na Ljubljanskem gradu

Ljubljanski grad, s svojo izjemno zgodovino in monumentalno prisotnostjo nad mestom, ustvarja popolno kuliso za nepozabne trenutke. Med številnimi lokacijami, ki jih ponuja, se skriva prav posebna dragocenost – Grajska kapela sv. Jurija. Ta čarobna kapela je eden najstarejših zidanih delov gradu, ki vas vabi, da vanjo pričarate svoj najlepši cerkveni obred.

Grajska kapela sv. Jurija: povezava s preteklostjo

Kapelica, ki stoji kot priča času, je resnično enkraten del Ljubljanskega gradu. Njena zgodba sega daleč nazaj, v čas cesarjeve listine iz leta 1489. Takrat je bila posvečena sv. Juriju, sv. Pankraciju in cesarici Heleni ter se je skozi stoletja ohranila kot sveti prostor, ki nosi zgodbe preteklosti. Z zidovi, prepojenimi z zgodovinskimi trenutki, bo kapela ustvarila globoko povezavo s preteklimi rodovi ter vašo zgodbo ljubezni prepletla z zgodovinskimi nitmi.

Cerkvena poroka v grajski kapeli sv. Jurija

Grajska kapela sv. Jurija je prostor, kjer se lahko vaša ljubezenska zgodba združi s čarobnostjo tega posebnega kraja. Če si želite čudovite cerkvene poroke, je ta kapela prava izbira. S svojo intimno atmosfero in čutnim vzdušjem ustvarja okolje, ki je kot nalašč za izmenjavo zaobljub. Prostor sprejme do največ 30 oseb, kar omogoča, da svoj dan delite z najbližjimi, ki so vam najbolj pri srcu.

poroka-na-ljubljanskem-gradu-nevesta-in-zenin

Priprava na poročni dan: ustvarjanje sanjskega začetka

Izbira datuma in vremenskega obdobja

Ko se odločate za datum poroke, se odpira možnost, da vam bo najljubši trenutek v letu ostal zapisan kot dan vaše poroke. Čarobnost pomladi, razigranost poletja, barvitost jeseni ali čar zime – vsako vremensko obdobje nosi svoje posebne čare. S premišljeno izbiro datuma in vremenskega obdobja lahko ustvarite vzdušje, ki se bo popolnoma ujemalo z vašo zgodbo ljubezni.

Seznam povabljencev in obseg dogodka

Kdo so tisti, ki jih želite imeti ob svoji strani, ko rečete “da” svojemu življenjskemu sopotniku? Sestava seznama povabljencev je seznam ljubljenih ljudi, ki bodo del vašega posebnega dne. Razmislite o obsegu dogodka – želite intimno poroko z najbližjimi ali veliko slovesnost, ki bo združila družino, prijatelje in še več?

Strokovnjaki za organizacijo in dekoracijo

Poročni dan je dan za sanjarjenje, zato je pomembno, da se prepustite strokovnjakom, ki bodo vašo vizijo prenesli v resničnost. Sodelovanje z ekipo za organizacijo in dekoracijo vam omogoča, da svoje zamisli podelite z izkušenimi rokami, ki bodo ustvarili pravljico, ki ste si jo vedno želeli. Vsaka cvetlica, vsaka sveča, vsak element bo del vašega nepozabnega dne.

Ustvarjanje časovnice

Kot pravi mojstrovina, je tudi poročni dan rezultat premišljenega planiranja in usklajevanja. Ustvarjanje časovnice je kot sestavljanje čudovite melodije – vsak trenutek ima svoj ritem, ki se združi v harmonično celoto. S pomočjo časovnice boste poskrbeli, da bo vsak trenutek potekal gladko in brezskrbno, zato da se boste lahko vi in vaša ljubezen osredotočila na tisto, kar resnično šteje.

Priprava na poročni dan je posebno popotovanje v svet neomejenih možnosti. Skozi vsak korak se boste približali svojemu sanjskemu dnevu – dnevu, ko se bosta dve ljubezni združili v eno. Vsak korak, od izbire datuma do ustvarjanja časovnice, bo vodil k stvaritvi trenutkov, ki bodo trajali v vašem srcu in spominu. Zato se prepustite temu čarobnemu procesu, ki bo vaš poročni dan naredil prav poseben in nepozaben.

poroka-na-ljubljanskem-gradu-obzidje

Grajska kulinarika: užitek okusov na Ljubljanskem gradu

Ljubljanski grad ne skriva samo zgodovinskih zakladov in osupljive arhitekture, ampak tudi kulinarične užitke, ki vas bodo popeljali na nepozabno kulinarično potovanje. Na vrhu grajskega griča, obdanega z razgledi na mesto, se razprostirajo restavracije in kavarne, ki združujejo vrhunsko hrano, izbrana vina in prijetno vzdušje. Ponudba je tako raznolika, da bo zadovoljila še tako zahtevne gurmane. Pridite in se prepustite edinstvenim okusom Grajske kulinarike.

Restavracija Strelec: eleganca zgodovine in kulinaričnega užitka

Restavracija Strelec vas vabi v svoj izjemni ambient prenovljenega srednjeveškega stolpa, kjer se boste prepustili vrhunskemu kulinaričnemu razvajanju. Chef Igor Jagodic ustvarja edinstvene jedi, ki vas bodo razvajale tako z okusom kot tudi z izgledom. Restavracija se ponaša z Michelinovo zvezdico, Gault & Millau nagradami ter dokazuje, da je kraj, kjer se zgodovina prepleta s sodobnostjo.

Kontakt: 031 687 648

Spletna stran: https://www.restavracija-strelec.si/

Gostilna na Gradu: okusi slovenije v sodobni preobleki

Gostilna na Gradu ponuja izjemno doživetje slovenske kulinarične dediščine v sodobni preobleki. Sveže pripravljene jedi iz kakovostnih lokalnih sestavin bodo popeljale vaše brbončice na čarobno kulinarično potovanje po 24 slovenskih gastronomskih regijah. Chef Luka Jezeršek vam bo pričaral vrhunske okuse, ki bodo prebudili nostalgijo po tradicionalnih slovenskih jedem.

Kontakt: 01 235 09 52, 08 205 19 31 (po 16. uri)

Spletna stran: https://www.jezersek.si/si/lokacije/ljubljanski-grad

Grajska vinoteka: pogled na mesto skozi okuse vina

Vstopite v Grajsko vinoteko, kjer se bo vaše kulinarično doživetje dopolnilo z izbranimi slovenskimi vini. Obkroženi z obokanimi grajskimi zidovi boste okušali bogat izbor lokalnih vin, ki nosijo značilen slovenski karakter. Tu bodo vaša čutila prebudili vonji in okusi najboljših vin, ki jih Slovenija ponuja.

Kontakt: 041 433 625

Spletna stran: https://grajskavinoteka.si/

Grajska kavarna: vrhunska uživancija z razgledom

Grajska kavarna vas bo razvajala z izbranimi vini, naravnimi sokovi ter slanimi prigrizki in sladicami, ki bodo popestrile vaš obisk Ljubljanskega gradu. Visoko nad mestnim vrvežem se boste okrepčali s kavico, uživali v čarobnih okusih in se sprostili v edinstvenem vzdušju grajske oaze.

Kontakt: 01 235 09 52

Spletna stran: https://www.jezersek.si/si/lokacije/ljubljanski-grad

poroka-na-ljubljanskem-gradu-vhodni-most

Osebna izbira stilov in tematik za vašo nepozabno poročno slavje na Ljubljanskem gradu

Pri načrtovanju vaše poročne slovesnosti na Ljubljanskem gradu boste imeli priložnost ustvariti prav posebno vzdušje, ki se bo odražalo v vsakem detajlu. Izbor poročne obleke je prvi korak, ki ga lahko prilagodite čarobni kulisi gradu. Izberite stil, ki bo poudaril vašo osebnost in se hkrati skladal z okolico.

Zatem pa lahko skupaj s tematsko dekoracijo in cvetličnimi aranžmaji dosežete estetsko popolnost in usklajenost dogodka. Z uporabo pravih barv, materialov in detajlov lahko vzpostavite želeno vzdušje – bodisi romantično, rustikalno, klasično ali celo moderno elegantno. Pomembno je, da se tema prepleta skozi celoten dogodek, od vaše poročne obleke, cvetličnih aranžmajev, do vabila in namizne dekoracije.

Ne pozabite, da je vaša poročna slovesnost priložnost za ustvarjanje unikatnega doživetja, ki odraža vašo osebnost in ljubezen. To dosegate tudi z izbiro prave poročne organizatorke ali dekoratorke, ki bo razumela vaše želje in vam pomagala uresničiti popoln poročni stil. Njihove izkušnje in strokovnost so neprecenljive pri ustvarjanju vzdušja, ki bo povsem vaše.

S pravilno izbiro stila in tematike boste ustvarili poročno slovesnost, ki bo odsevala vašo osebnost, hkrati pa bo v harmoniji s čarobnim vzdušjem Ljubljanskega gradu.

Čarobne grajske poročne fotografije in video

Nič ne ohrani trenutkov, občutkov in lepote vaše poročne slovesnosti tako neprecenljivo kot profesionalne fotografije in videoposnetki. Pomen teh umetniških stvaritev za ohranjanje vaših spominov je neprecenljiv. Če se odločate za poroko na Ljubljanskem gradu, imate enkratno priložnost, da te nepozabne trenutke ujamejo v objektiv na najbolj magičen način.

Ljubljanski grad vam ponuja vrsto raznolikih lokacij, ki nudijo neverjetne vizualne učinke. Od slikovitih grajskih dvorišč in starih arkad do idiličnih vrtov in razglednih točk na Ljubljano, vsaka kotička gradu skriva nekaj posebnega. Te čudovite kulise vam bodo omogočile, da ustvarite izjemne trenutke, ki jih boste za vedno imeli zase.

Pri izbiri poročnega fotografa in snemalca za vaš poročni dan je izkušnja ključnega pomena. Vaše sanje, emocije in trenutki bodo ujeti v umetniške podobe, ki bodo presegale besede.

Če želite, da tudi vaše čarobne poročne zgodbe oživijo skozi moje objektive, vas vabim, da se povežete z mano. Skupaj bomo lahko ohranili vaše spomine za večnost. Več o mojem delu in preteklih projektih si lahko ogledate na moji spletni strani www.goranvk-wedding.com.

poroka-na-ljubljanskem-gradu

Prednosti in slabosti poroke na Ljubljanskem gradu

Prednosti poroke na Ljubljanskem Gradu so pravzaprav neizmerno privlačne. Prvič, ta ikonična lokacija predstavlja romantično in čarobno kuliso, ki je kot nalašč za vaš poseben dan. Poročne zaveze se bodo odvijale v osupljivem okolju, ki bo pripomoglo k ustvarjanju nepozabnih spominov.

Edinstvena raznolikost prizorišč na gradu omogoča, da svojo poročno slovesnost prilagodite svojim željam. Ne glede na to, ali si želite majhen in intimen obred ali večjo zabavo, bo Ljubljanski grad imel nekaj, kar bo ustrezalo vašim pričakovanjem.

Poročna slovesnost na Ljubljanskem gradu je več kot le dogodek. Je tudi povezava z zgodovino in kulturno dediščino Slovenije. Če cenite bogato preteklost države in želite, da ta odseva tudi v vašem poročnem dnevu, potem je ta lokacija zagotovo prava izbira.

Ena izmed ključnih prednosti je tudi dejstvo, da na gradu sodelujete z izkušenimi strokovnjaki za organizacijo in izvedbo poroke. Njihovo znanje in izkušnje bodo zagotovili, da se bo vaša poroka odvijala gladko in brez zapletov.

Vendar pa so tu tudi nekatere slabosti poroke na Ljubljanskem Gradu, ki jih je pomembno upoštevati. Prvič, omejen prostor na gradu lahko predstavlja izziv za večje poročne dogodke. Omejeni kvadratni metri lahko vplivajo na velikost gostov in potek prireditve.

Ker gre za kulturno znamenitost, so morda omejitve glede dekoracije in glasbe, ki jih je treba upoštevati, da se ohrani integriteta in spoštovanje kulturne dediščine. To lahko vpliva na prilagodljivost, ki jo imate pri oblikovanju svojega poročnega vzdušja.

Čeprav Ljubljanski grad zagotovo ponuja nepozabno izkušnjo, pa je treba omeniti, da se stroški poroke na tej prestižni lokaciji lahko višji v primerjavi z drugimi možnostmi. To je vredno upoštevati pri načrtovanju poročnega proračuna.

Na koncu je odločitev za poroko na Ljubljanskem gradu odvisna od vaših želja, pričakovanj in prioritet. Tako prednosti kot slabosti naj vam služijo kot smernice pri odločitvi, ki bo ustrezala vam in vašemu partnerju.

poroka-na-ljubljanskem-gradu-pogled-mladoporocencev-na-mesto

Pogosta vprašanja o porokah na Ljubljanskem Gradu

Kako rezervirati termin za poroko na Ljubljanskem gradu?

Rezervacija termina je enostavna. Obrnete se na ekipo gradu, ki vam bo svetovala razpoložljive datume in vam predstavila postopek rezervacije. Najhitreje bo če se na njih obrnete preko emaila: trzenje@ljubljanskigrad.si.

Ali je možna prilagoditev menija glede na prehranske zahteve?

Da, seveda! Restavracija, ki jo boste izbrali se bo prilagodila vašim prehranskim zahtevam in željam ter vam pripravila okusen meni, s katerim bodo zadovoljni vsi gostje.

Kakšne so možnosti za glasbo in zabavo na poroki?

Na voljo je več možnosti za glasbo in zabavo, prilagojenih vašemu okusu. Bodisi živa glasba, DJ ali kaj drugega, ekipa vam bo pomagala ustvariti vzdušje, ki si ga želite.

Ali je fotografiranje dovoljeno v vseh delih gradu?

Da, na gradu je fotografiranje dovoljeno v vseh delih. Lahko boste ujeli vsak čaroben trenutek tega posebnega dne in ga ohranili za vedno. Prav tako pa ne smem pozabiti omeniti izjemnih pogledov na mesto Ljubljana pod gradom in gore vidne v daljavi!

Kako je poskrbljeno za udobje gostov med dogodkom?

Na Ljubljanskem gradu se zavedajo pomena udobja gostov. Med dogodkom bodo poskrbeli za vaše udobje z udobnimi sedeži, prijaznim osebjem in dodatnimi storitvami, ki bodo poskrbele, da bodo vaši gostje uživali.

Zaključek: uresničite svojo sanjsko poročno zgodbo na Ljubljanskem gradu

Ljubljanski grad se izkaže za popolno prizorišče za tiste, ki si želijo čarobno in nepozabno poroko. Ta izjemni grad ne ponuja samo osupljive razgledne točke, ampak tudi bogato kulturno dediščino in raznovrstne prostore za izvedbo poročnega dogodka po meri. Romantične dvorane in čudoviti vrtovi omogočajo različne tematike in stile, ki se bodo popolnoma prilegali vaši viziji za ta poseben dan.

Gostoljubna ekipa Ljubljanskega gradu vam bo stala ob strani pri načrtovanju in izvedbi, skupaj boste izbrali pravo lokacijo in oblikovali nepozaben dogodek, ki bo odseval vašo osebnost in ljubezen. Če si želite poroko z zgodovinskim pridihom in osupljivimi razgledi na mesto, je Ljubljanski grad pravi naslov.

Pri organizaciji poroke na Ljubljanskem gradu se prepustite izkušenim strokovnjakom, ki vam bodo pomagali pri vsakem koraku na poti do popolnega dne. Od izbire prave lokacije in tematike, do kulinarčnih užitkov in ustvarjanja unikatnega doživetja, bo ekipa poskrbela za vsako podrobnost.

Če ste pripravljeni stopiti na pot ustvarjanja svoje nepozabne poročne zgodbe na Ljubljanskem gradu, se obrnite na njihovo strokovno ekipo in uresničite svoje sanje.

Za dodatne informacije in navdihujoče nasvete obiščite moj poročni blog. Tam boste našli še več koristnih nasvetov, idej in zgodb iz resničnih porok, ki vam bodo pomagale pri načrtovanju in izvedbi popolne poročne pravljice.

Če vaju zanimajo še ostale možnosti za poroko na gradu si lahko pogledata zapise Poroka na gradu Zaprice, zapis o poroki poroki na gradu Snežnik, zapis grad Tuštanj porokagrad Otočec in grad Strmol poroka. Moram pa omeniti, da lahko tudi grad Bogenšperk brez zadržkov predlagam za popolno grajsko poroko.

Na mojem blogu najdete dosti nasvetov za organiziranje poroke, kot tudi izkušnje iz preteklih porok. Mogoče je ravno sedaj pravi čas, da začnete nabirati koristne podatke o organizaciji poroke in si tako olajšate delo ko boste enkrat prišli bližje svojemu datumu.

ZADNJE OBJAVE

Imate idejo za temo na blogu? Pišite mi preko kontaktnega obrazca!

Obstaja pa tudi moja ne-poročna fotografska stran. V času, ko nisem na poroki večinoma razmišljam o naravi, dobri hrani, potovanjih… Imam srečo, da sem svojo strast povezal s svojim poklicem. Začelo se je tako, da sem se najprej vpisal na študij fotografije na VIST-u v Ljubljani in tam pridobil naziv diplomiran fotograf. Z leti pa vse svoje strasti povezujem s fotografijo kar lahko vidite tudi tukaj.