Poroka na gradu Otočec

Grad Otočec poroka na otočku sredi Krke

od minimalno 12 do praktično neomejenega števila gostov

Možnost cerkvene poroke v bližini

Unikatne fotografske lokacije

Možnost poročne večerje in zabave pri njih

Več lokacij za civilno poroko

Možnost prenočišč za mladoporočenca in svate

Lepa lokacija tudi za družinska fotografiranja

Poroka na gradu Otočec

Poročna pravljica na gradu Otočec

Grad Otočec poroka | Če si želita grajske poroke potem bo vajina poroka na gradu Otočec vsekakor sanjska. Že sam grajski ambient poskrbi za nepozabno vzdušje in popolne poročne fotografije. Je pa grad Otočec edini vodni park v Sloveniji kar še doda k zanimivosti in poročnemu fotografu omogoča še bolj unikatno ustvarjanje. Kot poročni fotograf vama vsekakor predlagam poroko na gradu Otočec!

poroka-koronavirus

Civilni poročni obred na gradu Otočec

Za civilni poročni obred na gradu Otočec lahko izbereta več lokacij. Že v začetku bi omenili, da je odlično, da imata možnost tako poroke na prostem kot tudi v zavetju grajskih zidov. Tako, sta lahko prepričana, da bosta imela lepo poročno lokacijo neglede na vreme. Če bo lepo vreme si lahko organizirata poroko na prostem v nasprotnem primeru pa vas lahko prestavijo v notranje prostore gradu.

Na izbiro imata tri poročne lokacije za civilni obred:

Lahko si zaželita osnovnega obreda, grajske poroke ali čisto prilagojenega obreda po vajinih željah. Če si zaželita grajske poroke bosta deležna tudi sprejema pri grofu in grofici in njunega nagovora, žive klavirske spremljave, grofovega naznanila zakoncev in slavnostnega odpiranja penine z mečem.

Če pa želita poroko organizirati čisto v svojem stilu imajo na gradu Otočec za vaju tudi dodatno ponudbo, ki zajema:

cerkvena-poroka-covid19

Cerkvena poroka

Najbližja lokacija za cerkveno poroko je Župnijska cerkev sv. Petra, ki je oddaljena le 3 minute vožnje od grada Otočec.

Do tja se lahko po želji peljeta tudi s kočijo ali limuzino, kar vama bodo v veseljem organizirali na gradu.

grad-otocec-poroka

Poročno fotografiranje na gradu Otočec

Grad Otočec zaradi svoje lege res ponuja zanimive kotičke za poročno fotografiranje. Od grajskih zidov in soban, do grajskega parka in seveda do reke Krke. To so moje najljubše lokacije za poročno fotografiranje na gradu Otočec:

Za skupinsko in družinske fotografije pa bi sam vedno znova za ozadje uporabil kar grad.

poroka-covid19

Poročna večerja in zabava na gradu Otočec

Sam vsekakor čisto vsakemu paru predlagam, da poskuša celoten poročni dan organizirati na eni lokaciji. Za to je ogromno prednosti:

Ravno to možnost vam ponujajo na poroki na gradu Otočec. Na gradu vama lahko poleg edinstvenega ambienta ponudijo tudi nepozabno kulinarično izkušnjo. Vsekakor izkoristita to možnost in najemita eno od lokacij za večerjo in zabavo:

Prenočišča na gradu otočec

Na gradu Otočec lahko v nadstandardnih sobah in suitah rezervirata prenočišča za vaju in vajine goste. Če hotelu Grad Otočec ne bodo imeli dosti namestitev za vse pa lahko prenočišča rezervirata tudi v:

poroka-covid19

Grad Otočec je vsekakor ena najlepših poročnih lokacij v Sloveniji. Nikakor pa ne pozabita, da bo tukaj prav tako lepo če se odločita za družinsko ali nosečniško fotografiranje na tem edinstvenem otočku sredi reke Krke.

Če vaju zanimajo še ostale možnosti za poroko na gradu si lahko pogledata zapise Poroka na gradu Zaprice, zapis o poroki poroki na gradu Snežnik, zapis grad Tuštanj poroka in grad Strmol poroka. Moram pa omeniti, da lahko tudi grad Bogenšperk brez zadržkov predlagam za popolno grajsko poroko.

Na mojem blogu najdete dosti nasvetov za organiziranje poroke, kot tudi izkušnje iz preteklih porok. Mogoče je ravno sedaj pravi čas, da začnete nabirati koristne podatke o organizaciji poroke in si tako olajšate delo ko boste enkrat prišli bližje svojemu datumu.

ZADNJE OBJAVE

cena-poroke-porocna-prstana

Cena poroke v Sloveniji

Cena poroke je najbolj pogojena z vašimi željami. Vaše odločitve kot so: število svatov, poročna lokacija, letni čas in dan v tednu za poroko, poročni fotograf in glasba so le ene od teh, ki močno vplivajo na ceno poroke.

preberite več »
porocno-veselje

Poroka – Vse, kar morate vedeti o najlepšem dnevu vašega življenja

Poroka je slovesnost, s katero se dve osebi združita v zakonsko zvezo. Poročni zakon je pravni akt, ki ureja pravice in obveznosti zakoncev.

Poroka je pomembna življenjska prelomnica, ki simbolizira ljubezen, predanost in partnerstvo. Poročeni zakon pa je pravni akt, ki zakoncema daje določene pravice in obveznosti, kot so pravica do preživljanja, dedovanja, vzgoje otrok in podobno.

V Sloveniji je poroka lahko civilna ali cerkvena. Civilna poroka se sklene pred matičarjem, cerkvena poroka pa pred duhovnikom.

preberite več »
pogled-mladoporocencev-na-ljubljano

Poroka v Ljubljani

Edinstven ambient slovenske prestolnice Primerno za večje število gostov Več možnost cerkvenih porok v mestu Izjemne fotografske lokacije Široko možnost kulinarične izbire Več lokacij za

preberite več »
bled-porocni-poljub

Poroka na Blejskem gradu

Edinstven ambient Blejskega gradu do 200 gostov Možnost cerkvene poroke na gradu Izjemne fotografske lokacije Nepozabna kulinarična izkušnja Več lokacij za civilno poroko Možnost prenočišč

preberite več »

Imate idejo za temo na blogu? Pišite mi preko kontaktnega obrazca!

Obstaja pa tudi moja ne-poročna fotografska stran. V času, ko nisem na poroki večinoma razmišljam o naravi, dobri hrani, potovanjih… Imam srečo, da sem svojo strast povezal s svojim poklicem. Začelo se je tako, da sem se najprej vpisal na študij fotografije na VIST-u v Ljubljani in tam pridobil naziv diplomiran fotograf. Z leti pa vse svoje strasti povezujem s fotografijo kar lahko vidite tudi tukaj.