Vila Xaxat poroka

Vila Xaxat poroka kjer bosta čutila bližino Slovenske obale. Poroka v vili prepleteni z zgodovino in sedanjostjo, kjer si bosta lahko privoščila poroko na odprtem ob privlačnem bazenu. Poročna fotografija bo tukaj imela neskončne možnosti in priložnosti: od krasne posesti vile Xaxat, do okoliških razgledov, nasadov oljk in seveda bližine Slovenske obale.

Vila Xaxat poroka

Poroka v vili Xaxat

V vili Xaxat se bosta lahko poročila brezskrbno in sproščeno. Tukaj vama poleg definitivno največjega dragulja posestva, ki je tradicija in unikatna arhitektura, ponujajo tudi:

Vila Xaxat lahko za dogodke naenkrat gosti 150 ljudi, kar je po mojih izkušnjah več kot dovolj za veliko večino Slovenskih porok.

Vilo Xaxat bosta našla v vasici Osp

Osp je ena najstarejših Primorskih vasic, ki je poleg svoje starosti znana tudi po zelo obiskani plezalni steni. Tukaj smo že tako blizu morja, da z vetrom začutimo vonj morske soli na poteh ob cestah, ki vodijo v vasico pa najdemo nasade oljk. Na obrobju te majhne vasice leži vila Xaxat. Na tej lokacij je vila s tem imenom stala že pred stoletji ampak je na žalost bila skoraj porušena. Pred leti so jo obnovili in jo postavili na zemljevid najbolj unikatnih Slovenskih poročnih lokacij. Poroka na vili Xaxat bo prava izbira če sta ljubitelja butičnih lokacij, kjer se bodo lahko z vsem kar imajo posvetili vama in vajinim gostom!

Vila Xaxat poroka - civilni obred

Civilni obred na poroki v vili Xaxat bodo izvedli matičarji iz UE Koper. Na posestvu je dosti prostora, da vama organizirajo na ločenih lokacijah poročni obred in slavje. Sam bi vama definitivno predlagal, da izkoristita to možnost in povabita matičarja in uradno osebo na vilo Xaxat namesto, da se vidva z gosti vozita na lokacijo in si s tem skrajšata poročni dan za tiste minute na cesti. Prednost je tudi, da se lahko odločita za poroko na prostem če se pa zgodi, da bi bilo vreme preveč nepredvidljivo vama še vedno lahko prestavijo vse potrebno za uradni del pod streho.

Vila Xaxat poroka - cerkveni obred

V vili Xaxat se ne moreta cerkveno poročiti imata pa možnost cerkvene poroke v vasici Osp. Cerkev sv. Petra je oddaljena le 3 minute z avtom tako, da bosta lahko brez težav cerkveni obred organizirala tam.

Poročno fotografiranje na vili Xaxat

Na vili Xaxat je veliko možnosti za odlično poročno fotografiranje. Bližina Slovenske obale omogoča, da se odpravita na fotografiranje tudi na Slovensko obalo. Seveda pa nikakor ni potrebno, da sploh zapustita posest, da bi poročni fotograf imel možnost ustvariti popolne poročne fotografije!

To je video iz ene od prelepih porok na vili Xaxat, ki so ga posneli Kreative Frames.

Na mojem blogu najdete dosti nasvetov za organiziranje poroke, kot tudi izkušnje iz preteklih porok. Mogoče je ravno sedaj pravi čas, da začnete nabirati koristne podatke o organizaciji poroke in si tako olajšate delo ko boste enkrat prišli bližje svojemu datumu.

ZADNJE OBJAVE

Imate idejo za temo na blogu? Pišite mi preko kontaktnega obrazca!

Obstaja pa tudi moja ne-poročna fotografska stran. V času, ko nisem na poroki večinoma razmišljam o naravi, dobri hrani, potovanjih… Imam srečo, da sem svojo strast povezal s svojim poklicem. Začelo se je tako, da sem se najprej vpisal na študij fotografije na VIST-u v Ljubljani in tam pridobil naziv diplomiran fotograf. Z leti pa vse svoje strasti povezujem s fotografijo kar lahko vidite tudi tukaj.