Grad Snežnik poroka v grajskem ambientu obdanem z neokrnjeno naravo!

Poroka v grajskem ambientu

Poročno fotografiranje v grajskem ambientu

V poročni sobi do 70 oseb

Možna tudi poroka pred gradom

Grad Snežnik je eden najlepših gradov v Sloveniji. Z njim upravlja Narodni muzej Slovenije in je bil pred kratkim obnovljen. Na gradu Snežnik je možno skleniti le zakonsko zvezo oziroma se civilno poročiti. Vsekakor pa poleg tega, da izrečeta večni DA na tako lepi lokaciji predlagam tudi poročno fotografiranje tukaj.

grad-sneznik-poroka-soncni-zahod

Največje prednosti poroke na gradu Snežnik:

Poroka na gradu Snežnik

Kot lokacija za civilno poroko na gradu Snežnik se največkrat uporabi poročna soba v gradu. Poročna soba lahko sprejme največ 70 oseb. Če je to premalo za vaju je možnost poroko organizirati tudi pred gradom. Za to bosta morala najprej prositi za dovoljenje pri Narodnem muzeju Slovenije. Ko vama bodo odobrili to možnost pa bosta prijavila poroko na matičnem uradu upravne enote Cerknica.

zenin-na-poroki-na-gradu-sneznik

Cerkvena poroka

Če se bosta odločila za civilno poroko na gradu Snežnik bo to le eden od postankov v vajinem poročnem dnevu. Če se bosta hotela tudi cerkveno poročiti sta najbližji možnosti v cerkvi Sv. Marjete ali v cerkvi Sv. Benedikta. Obe sta oddaljeni natančno 700 metrov od gradu.

poroka-na-gradu-sneznik

Poročno fotografiranje na gradu Snežnik

Če se odločita za poroko na gradu Snežnik sta lahko prepričana, da bosta imela odlične poročne fotografije. Grajski ambient, jezerce in neokrnjena narava, ki objema grad Snežnik so razlogi za poročno fotografiranje tukaj! Tukaj imamo poročni fotografi veliko možnosti in nikakor nam ne more zmanjkati idej za kreativne poročne fotografije!

Najboljše fotografske lokacije na gradu Snežnik

Vsekakor pa ne smem omeniti niti, da je grad Snežnik odlična lokacija tudi za predporočno fotografiranje.

Če si želita pogledati še kakšne primere grajske poroke vaju vabim, da si prebereta še zapis o poroki na gradu Zaprice, ki ga bosta našla nad Kamnikom. Na Gorenjskem bosta našla še en grad, ki je bil pred kratkim obnovljen in je bo odlična izbira za vajino poroko: grad Strmol. Prav tako pa je tudi poroka na gradu Tuštanj odlična izbira zaradi osebnega pristopa, ki so ga izbrali lastniki gradu. Če pa se želita poročiti na severu Dolenjske med grički ampak še vseeno v grajskem vzdušju pa predlagam, da prebereta zapis grad Bogenšperk poroka. V srcu Dolenjske na otočku sredi reke Krke si lahko organizirata grad Otočec poroko.